Vas a pintar casa teva? Una oportunitat per a aïllar amb cel·lulosa

Estàs pensant a pintar casa teva? Deixant a banda el component estètic de triar els colors, li dónes voltes a adquirir una pintura que també t’aïlli del fred i de la calor? I també del soroll? Creus realment que amb un parell de capes de pintura la teva llar es convertirà en un lloc aliè als canvis de temperatura i al soroll? De debò?

Al mercat existeix una àmplia gamma de pintures d’aquest tipus, tant aïllants tèrmiques com a acústiques. En el primer cas, anomenades també pintures ceràmiques, s’usen nanopartícules que creen una càmera d’aire entre les superfícies de parets i sostres i la pintura, de manera que es trenca el pont tèrmic.

Alguns et vendran que, en ser aplicada a l’interior, evita pèrdues de la calor de calefacció a l’hivern i manté l’edifici net, lliure de bacteris, floridures, olors i pols. A més, t’ho decoraran assegurant que aquest tipus de pintures va néixer en la indústria aeroespacial, o sigui, en la NASA.

Alguna cosa semblat passa amb les pintures acústiques. En aquests materials, les nanopartícules aconseguirien reduir els molests decibels que penetren a les nostres llars i que volem eliminar. Però que no ens enganyin: deixem-nos de mites i recordem que la pintura no pot considerar-se un material aïllant.

Pintar la teva casa: oportunitat per millorar l’aïllament tèrmic gràcies a la cel·lulosa

Per això, si vols pintar casa teva, t’aconsellem que et centris en els colors i ens deixis a nosaltres l’aïllament. Ràpid, sense molèsties i sense grans obres. Solament practiquem unes petites obertures que després pots cobrir amb la pintura que hagis escollit. I el millor de tot és que estalviaràs diners i temps.

Quin és el nostre secret? En una paraula: cel·lulosa. Vols saber-ne més? Posa’t en contacte amb Aistercel i et farem un pressupost sense compromís. Contactarem amb tu per conèixer determinades dades amb precisió del teu habitatge. Anima’t! La temperatura i el soroll no perdonen.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....