Són temps d’aïllament… tèrmic i acústic

Són temps d’aïllament. Siguem sincers. Si una cosa no negativa ha tingut la pandèmia que estem sofrint és que hem redescobert la nostra llar, aquelles quatre parets on desenvolupem la nostra vida quotidiana, on despleguem la nostra intimitat tot sols o amb la família i a la qual (majoritàriament) hem prestat poca atenció. Fins ara.

I és que la covid-19 i el confinament han fet que molts ens haguem adonat que la nostra llar és molt més que aquestes quatre parets. Ara s’ha convertit en un refugi segur, en un lloc saludable no sols de convivència, sinó també de treball i oci. Per això diem que són temps d’aïllament, però tèrmic i acústic per a millorar el confort i l’eficiència energètica dels nostres refugis.

Durant els llargs i tediosos mesos de confinament, les llars s’han erigit en els nuclis de l’activitat humana. Així, moltes persones s’han vist obligades a repensar els seus habitatges, a redistribuir els seus espais i a adequar-los a les exigències d’higiene i de convivència familiar, prioritzant especialment els espais oberts.

Però això va ser durant els últims temps de la primavera i al llarg de l’estiu, quan la pandèmia i el confinament ens va colpejar amb més força. Ara, a la fi de tardor i amb l’hivern a punt de cridar amb els seus gèlids dits a les nostres portes, el que necessitem és calor, confort i estalvi!.

Són temps d’aïllament tèrmic i acústic si teletreballes

Les estacions canvien, però l’amenaça del coronavirus segueix allà fora. I la llar continua sent aquest nucli central de convivència del qual parlàvem més amunt, i més encara amb un teletreball que, si no ha vingut per a quedar-se, sí que és segur que guanyarà terreny al desplaçament a les oficines en els pròxims mesos (o anys).

Així, algunes d’aquelles persones que han mirat amb ulls nous les seves llars durant el confinament han vist que no els agradava del tot, que necessitaven arranjaments i reformes. Unes reformes que, davant el temor o la sospita (o fins i tot la certesa) que les restriccions socials per la covid-19 van per a llarg, pretenen convertir les llars en oasis de benestar.

Així, amb l’hivern molt a la vora i el teletreball en plena expansió, les llars més que mai necessiten aïllament tèrmic i al soroll exterior. A més de la deficiència de confort que provoquen la falta d’aquests aïllaments, també comporta un alt consum energètic.

Per això, ja que ens disposem a realitzar obres a casa, millor començar per l’aïllament de parets, sostres i finestres. I la millor opció és, sens dubte, l’ insuflat de cel·lulosa. Un producte ecològic amb alts valors de protecció tèrmica i acústica, sense substàncies tòxiques ni bacteriològiques, que no emet gasos ni propaga flama en cas d’incendi. ¿Què més es pot demanar? Perquè a més, t’ajudarà a estalviar.

Pregunta’ns sense compromis, estarem encantats d’assessorar-te.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....