Si estàs buscant aplicador d’aïllament per al teu projecte, Aistercel és la resposta

Ets arquitecte i necessites un aplicador d’aïllament tèrmic?

Som una empresa aplicadora d’aïllament tèrmic i sabem que contemples sempre un bon aïllament tèrmic en els teus projectes d’arquitectura. Per això volíem exposar les raons per les quals Aistercel et pot ser d’utilitat. I és que tenim més de 10 anys d’experiència en l’aïllament tèrmic d’habitatges, equipaments i naus industrials mitjançant l’insuflat o el projectat de cel·lulosa.

Abans com a ECOmarc i ara com a Aistercel, seguim apostant pels aïllants naturals, principalment la cel·lulosa, però també podem aplicar amb eficiència i professionalitat altres materials aïllants com el cotó, la fibra de fusta, el suro, el cànem, el lli o la llana d’ovella. Si busques aplicador d’aïllament tèrmic, Aistercel és la resposta.

Tots ells aïllants naturals que ofereixen, a més d’unes excel·lents prestacions com a aïllants tèrmics, fins i tot acústics com en el cas de la cel·lulosa, totes les garanties si la teva especialitat són els projectes de bioconstrucció. I és que l’aspecte de la sostenibilitat ens ocupa i ens preocupa.

Aistercel, empresa aplicadora d’aïllament tèrmic amb cel·lulosa projectada

Posem a la teva disposició tot el nostre coneixement i l’experiència adquirida amb els anys en l’aïllament tèrmic, d’habitatges principalment, si bé també hem dut a terme actuacions en equipaments esportius com la piscina d’Alcover, en reformes i rehabilitacions de centres educatius com l’escola Bàrkeno a Barcelona, o en el seu moment el projectat de cel·lulosa en la coberta del Mercat de Terrassa, o en 2014, en la rehabilitació del pavelló Sant Leopold, recinte modernista de Barcelona, Sant Pau i que va dirigir Xavier Guitart i el seu equip d’arquitectes pel que fa a la rehabilitació i adequació interior.

Aïllament tèrmic amb cel·lulosa insuflada

Per a qualsevol actuació, ja sigui mitjançant projectat o insuflat, Aistercel, com a empresa aplicadora d’aïllament tèrmic, segueix uns procediments destinats a optimitzar l’actuació d’aïllament tèrmic:

  • Garantir la correcta aplicació de la cel·lulosa: Densitat i espessor adequats que garanteixin l’òptim aïllament tèrmic que ha de traduir-se en importants estalvis en els consums energètics i, per extensió, en les factures relacionades amb calefacció i aire condicionat.
  • Estudiar la millor via d’accés a la zona a aïllar per minimitzar l’impacte i les molèsties: Perquè, en general, en una única jornada de treball pot dur-se a terme l’aïllament tèrmic d’un habitatge tipus. És a dir, quan la superfície a aïllar és major de l’habitual pot ser que es tradueixi en un major nombre d’hores dedicades a l’insuflat de cel·lulosa. En qualsevol cas, la sensació de confort tèrmic, l’efecte d’absorció acústica (més intimitat) i l’estalvi energètic són immediats.
  • El resultat final és com si mai haguéssim estat: Perquè quan acabem deixem les coses com les hem trobat, excepte per un inapreciable detall com és l’abric de cel·lulosa que converteix les parets de l’habitatge en autèntics murs tèrmics, millorant la qualificació energètica, aportant confort, intimitat i estalvi. Ens esforcem a deixar segellats els accessos que hem creat o utilitzat per introduir la mànega i insuflar la cel·lulosa.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aistercel Contacta» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....