Rehabilitar la façana: una oportunitat per a aïllar

Sí, ha arribat el moment de rehabilitar la façana del teu edifici. Una acció que, tard o d’hora, tota comunitat de veïns ha d’afrontar. Això pot ser una font de reunions, debats i d’un inacabable estudi de pressupostos, però també una excel·lent oportunitat de millorar la qualitat de vida de tothom. I és que hi ha diversos motius pels quals la idea d’aïllar l’edifici resulta molt positiva:

  • Millora de l’economia de la llar, per la reducció de les factures d’energia i per les subvencions que dóna l’administració. La inversió es rendibilitza en poc temps.
  • S’aprofita una despesa elevada com és la col·locació de bastides perquè la utilitzin els operaris que han de realitzar l’aïllament.
  • Revaloració de l’immoble en una hipotètica venda.
  • En un futur no molt llunyà, l’aïllament i la millora energètica dels edificis serà obligatòria. Fent-ho ja es guanya temps i… un problema menys del que preocupar-se.
  • A més del confort, augmenta també la salubritat de l’immoble, en protegir els elements constructius de la humitat.
  • Suposa un important benefici per al medi ambient, en veure reduïdes les emissions de CO2 pel menor consum d’energia.

Rehabilitar la façana: l’aïllament amb cel·lulosa és una opció econòmica i efectiva

Hi ha diferents maneres d’aïllar una façana, així com diferents materials. El sistema d’injecció en càmera és una molt bona opció quan no es pot o no es vol utilitzar un revestiment exterior. A més de ser més econòmic, no redueix espai útil en l’habitatge, evita molèsties en ser molt fàcil d’aplicar, i no augmenta els terminis d’execució de l’obra mateixa.

Pel que fa als materials, la cel·lulosa ha entrat amb força en la llista. Està composta per material reciclat mòlt (paper de diari) i sals, que li donen propietats insecticides i antifúngiques.

És un bon aïllant tèrmic i acústic per la seva baixa conductivitat i una gran resistència al foc. Per la seva alta capacitat per emmagatzemar calor, és ideal també a l’estiu, ja que el reté durant hores i impedeix que entri a casa.

També emmagatzema la humitat sense perdre les seves propietats aïllants. El tipus de cel·lulosa que utilitza Aistercel, ben aplicada, omple completament i de manera uniforme l’espai a aïllar, fins a les esquerdes i ranures més estretes, evitant així els ponts tèrmics.

Mínimes molèsties, econòmic, rendible i múltiples avantatges. Amb l’insuflat amb cel·lulosa tindràs un aïllament de façana per a tota la vida.

Estàs en procés de rehabilitar la façana? La teva comunitat de veïns ja compta amb pressupostos i teniu previst rehabilitar la façana? Ets una empresa dedicada a la rehabilitació de façanes? En tots els casos, aprofitar l’oportunitat per millorar l’aïllament tèrmic sense augmentar els terminis d’execució depèn de tu…

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Rehabilitar la fachada, una oportunidad para mejorar el aislamiento térmico» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta amb Aistercel[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....