Reformes i millora de l’aïllament tèrmic: un exemple a Menorca

Reformes i millora de l’aïllament tèrmic són dues accions que haurien d’anar de la mà. És a dir, les reformes no ho són mentre no s’aprofitin per millorar l’aïllament tèrmic. En aquest mateix blog t’hem intentat ajudar a identificar oportunitats que no convé deixar passar per millorar l’aïllament tèrmic. Per exemple, si a la teva comunitat de propietaris teniu previst rehabilitar la façana, sol ser imprescindible muntar una bastida. Un altre exemple, més modest i ja circumscrit a una decisió més particular i domèstica, és si tens previst pintar. En aquest cas, també s’obriria una oportunitat per millorar l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa.

Reformes i millora de l’aïllament tèrmic

A les imatges pots apreciar de manera molt resumida el procés que segueix Aistercel per millorar l’aïllament tèrmic d’un habitatge. En aquest cas, a Menorca i en mig d’un procés de reforma integral. El procediment d’insuflat es basa en la realització d’un nombre de forats d’accés a la càmera d’aire i que, al mateix temps, serveixen com a marques de control per a verificar que la cel·lulosa es reparteix de manera homogènia i a la pressió necessària per ser completament efectiva. Sobre el nombre de forats que calen i per què, pots consultar aquest vídeo on Marc Soriano t’ho explica:

La nostra feina a Menorca gairebé no va interrompre el treball d’altres operaris implicats en la reforma. I és que per això les reformes i la millora de l’aïllament tèrmic haurien d’anar sempre de la mà. Perquè un cop practicats els forats, només cal introduir les boques de la mànega per insuflar la cel·lulosa. Després, només caldria tapar els forats oberts i començar a estalviar. Perquè, no ens enganyem: tot el mèrit ha de ser per a la cel·lulosa i les seves propietats. Un material natural, sostenible, capaç de proporcionar aïllament tèrmic i acústic. Te’n recordem algunes de les més importants:

  • L’aïllant de cel·lulosa és apte per a la seva aplicació tant a habitatges de nova construcció com per a la rehabilitació energètica d’habitatges ja construïts.
  • La cel·lulosa és un aïllant natural compost en un 92% per paper de diari reciclat preseleccionat.
  • La celulosa, aplicada correctament, forma un bloc de massa homogènia que evita els ponts tèrmics.
  • La celulosa no s’endureix, no disminueix i no s’assenta amb el pas del temps. És un aïllant tèrmic i acústic per a tota la vida.
  • La celulosa no s’inflama, no propaga les flames i no es fon.
  • La celulosa no contamina i no emet cap tipus de gas o substància tòxica.
  • No hauràs de renunciar a l’espai. I, just després que Aistercel hagi marxat de casa teva, començaràs a estalviar.
  • Una llar més eficient energèticament es tradueix en un menor consum per mantenir el nivell de confort que la teva família necessita.

I tu? Preveus reformes aviat? No oblidis que les reformes i la millora de l’aïllament tèrmic van de la mà. A més, estalviaràs un 40% en les factures energètiques de la teva llar relacionades amb la climatització. I és que consumim un 47% de l’energia en confort tèrmic. No t’interessa començar a estalviar diners gràcies a la cel·lulosa?

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Ahorra dinero con celulosa» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....