Protegeix casa teva del soroll i del fred amb Aistercel

Protegeix casa teva del soroll i el fred amb un únic material: la cel·lulosa

La cel·lulosa és un aïslant natural les propietats del protegeixen contra el fred a l’hivern, contra la calor a l’estiu i, a més, gràcies a les seves propietats d’absorció acústica, també protegeix casa teva del soroll exterior.

En definitiva, amb una única aplicació i amb un únic material, el nivell de confort a casa teva augmentarà mentre es rebaixen els costos de calefacció. La cel·lulosa, insuflada a parets, sostres i cobertes, abriga la teva llar protegint-la contra el fred i la calor, reduint les fuites de temperatura o l’entrada de fred a l’interior de l’habitatge. Omplint les càmeres d’aire amb cel·lulosa, les parets es convertiran en autèntics murs tèrmics.

A Aistercel duem a terme aquest test per demostrar la capacitat d’absorció acústica de la cel·lulosa perquè sovint una imatge val més que mil paraules:

Protegeix casa teva del soroll exterior

La capacitat d’absorció acústica que ISOCELL, el proveïdor de cel·lulosa certificada que utilitza Aistercel per dur a terme l’aïllament tèrmic d’habitatges, quantifica en 7db respecte altres aïllaments convencionals. Especialment si, per exemple, es tenen nens petits, si es viu prop d’avingudes o carreteres transitades… Sigui com sigui, aïllar tèrmica i acústicament amb cel·lulosa és invertir en estalvi i en confort.

Estalvi perquè gràcies a l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa pagaràs molt menys per mantenir la temperatura interior desitjada perquè exigiràs menys al teu sistema de calefacció. I Aistercel ho duu a terme sense gairebé obra, reduint a la mínima expressió les molèsties per als residents de l’habitatge, i l’aïllament amb cel·lulosa dura tota la vida. És a dir, pagaràs menys de calefacció no un any o dos sinó tota la vida. I des del punt de vista del confort és evident que aïllar-se del soroll és guanyar en intimitat.

Tens problemes amb el soroll a casa? I amb el fred? Si es compleixen les dues condicions, no ho dubtis i contacta amb Aistercel. En només dia, aïllament tèrmic i acústic per sempre, estalvi i confort per sempre. Aquest hivern protegeix casa teva del soroll i el fred: notaràs la diferència!

 

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aislamiento térmico y acústico con celulosa Aistercel: Contacta» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....