Projectat de cel·lulosa sota coberta a Gelida

Projectat de cel·lulosa sota coberta en una casa d’època a Gelida

Aistercel va rebre l’encàrrec de dur a terme l’aïllament tèrmic mitjançant projectat de cel·lulosa sota coberta per a aquesta casa d’època a Gelida. El projectat de cel·lulosa és una tècnica d’aplicació ideal per a projectes d’obra nova o, com en aquest cas, una reforma integral.

Una de les particularitats d’aquest exemple és que es va aplicar el projectat de cel·lulosa sota coberta directament entre les bigues. Una vegada aplicat l’aïllament tèrmic i netejada la superfície, el resultat és una aïllant de cel·lulosa continu, lliure de juntes, amb un espessor de 4 centímetres.

Un projecte de Lithos Construcció: el projectat de cel·lulosa vist

Atès que es tracta d’un habitatge d’època, els responsables del projecte de rehabilitació, Lithos Construcció, i concretament Toni Pont, un expert en treballs de rehabilitació i restauració d’habitatges i edificis singulars en els quals la pedra i la fusta exerceixen un paper fonamental, van decidir deixar l’aïllament tèrmic, el projectat de cel·lulosa, vist.

D’aquesta forma, els propietaris de l’habitatge podran seguir gaudint de les bigues de fusta, les quals confereixen una personalitat única a la casa, sense renunciar a les prestacions que ofereix l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa, aplicat en aquest cas mitjançant projectat.

En què consisteix el projectat de cel·lulosa?

El projectat de cel·lulosa és un mètode d’aplicació de l’aïllament tèrmic que consisteix a aplicar la cel·lulosa en humit. Especialment indicat per a obra nova, s’aplica mitjançant fines toveres de raig d’aigua que humitegen la cel·lulosa projectada. El resultat és, com s’aprecia en la imatges, una capa homogènia, lliure de juntes, que confereix uns nivells d’aïllament excepcionals.

A més, el fet que Toni Pont, amb més de 20 anys d’experiència en la rehabilitació, optés per mantenir vist el projectat de cel·lulosa, demostra que no hi ha risc de despreniment. Aistercel garanteix aïllament tèrmic amb cel·lulosa per a tota la vida.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aistercel: aislamiento térmico con celulosa» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Necessites aïllament tèrmic?[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....