Projectat de cel·lulosa en parets i coberta en obra nova a Mollet

Projectat de cel·lulosa: el mètode d’aplicació ideal en obra nova o projectes de rehabilitació

El projectat de cel·lulosa és una tècnica ideal per aplicar l’aïllament tèrmic en parets i cobertes en projectes d’obra nova o rehabilitació. A diferència del mètode de l’insuflat, la cel·lulosa s’aplica humida usant tubs fins de raigs d’aigua que humitegen la cel·lulosa projectada com es pot apreciar en les imatges que acompanyen aquest text. En aquest cas, Aistercel va portar a terme l’aïllament tèrmic de parets i coberta d’una promoció d’habitatges a Mollet del Vallès que comercialitzarà Vallès Llar Nova.

En aquest cas, l’espessor final de l’aïllament de cel·lulosa va ser de 8 centímetres que, donades les propietats de l’aïllant utilitzat, garanteixen, a més de protecció contra el fred i la calor, aïllament acústic i regulació de la humitat ambiental.

Canvien les propietats de la cel·lulosa segons el mètode d’aplicació?

La resposta és no. La cel·lulosa és un aïllant natural i ecològic que es comporta amb total naturalitat, com la fusta de la qual originàriament procedeix, i que amb prou feines requereix d’energia per a la seva fabricació. Es tracta de material procedent del paper de periòdic reciclat i tractat amb sals bòriques que li confereixen a més propietats antifúngiques. El mètode, doncs, no influeix en els beneficis que genera tant des del punt de vista del confort com des del punt de vista econòmic.

I és que l’estalvi és, sens dubte, un dels beneficis directes d’un bon aïllament tèrmic amb cel·lulosa. Aistercel garanteix reduccions en les factures relacionades amb la calefacció i l’aire condicionat superiors al 40% en el cas d’aïllar parets i sostres.

Projectat de cel·lulosa: protecció contra el fred i la calor

La cel·lulosa és un potent aïllant ecològic hivernal, i possiblement el millor aïllant estival degut a la seva capacitat d’emmagatzematge de calor. A més, i a causa de la seva elevada porositat, s’utilitza també com a aïllant acústic. Un dos en un: aïllament tèrmic i acústic en un únic material, en una única aplicació, estalvi i confort per sempre independentment de si s’opta pel projectat de cel·lulosa o l’insuflat.

Tens un projecte de rehabilitació entre mans i necessites una empresa aplicadora d’aïllament tèrmic? Estàs pensant a aïllar tèrmicament casa teva?

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel. Aislamiento térmico de viviendas con celulosa» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta amb Aistercel[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....