Posar un abric a casa teva, indispensable quan arriba el fred

Un abric sempre és necessari a l’hivern, tant per a les persones com per als habitatges. I si, a més, aquest també és útil durant els mesos de calor, el benefici és doble. A més de donar un major confort durant tot l’any, l’aïllament tèrmic de la llar afavoreix un estalvi important a les factures de la llum i el gas, i és que està demostrat que per cada euro que s’hi inverteix, es produeix un retorn d’uns 7 euros gràcies a l’estalvi d’energia.

Un abric de cel·lulosa pot arribar a suposar un estalvi de més del 40% d’energia.

Altres dades interessants: per cada grau que augmenta el termostat, el consum d’energia creix un 7%, i es calcula que al voltant del 98% de l’energia que es produeix al planeta es gasta degut a la ineficiència energètica. Per tant, és molt important que tots posem el nostre gra de sorra per fer del món i de la nostra llar un lloc millor.

Una manera molt fàcil de fer-ho és aïllar les parets de les cases i, segons el cas, també el terra i la coberta. Si existeix càmera d’aire una solució totalment efectiva (i econòmica) és insuflar cel·lulosa per omplir-la, evitant així la circulació d’aire per dins i que aquest penetri a l’interior de l’habitatge. A més, aquest material també fa d’aïllant acústic, controla la humitat i és totalment ecològic. Aquesta opció és la que es va prendre a una casa a quatre vents de Terrassa.

Aquest habitatge té una gran superfície de pared amb càmera d’aire i una ubicació alta que la fa estar exposada al fred i a la calor. Per poder arribar a tots els racons de la càmera va ser necessari utilitzar una màquina elevadora i molt material i metres de mànega. Tot i així, en un parell de dies la feina va estar llesta i la casa va poder començar ràpidament a estalviar energia. I és que la cel·lulosa pot arribar a generar fins a cinc graus de diferència amb l’exterior, ja sigui hivern o estiu. A més, dura per sempre, així que poques vegades un abric ha suposat una millor inversió.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....