Per que l’aïllament amb cel·lulosa és la teva millor opció?

L’aïllament de cel·lulosa és una gran opció per poder protegir la teva llar dels diferents riscos que sorgeixen per temes climàtics o biològics.

Per això és fonamental que sàpigues per què és tant beneficiós injectar cel·lulosa a parets i sostre. Coneix tots els beneficis i avantatges que porta l’aïllament amb cel·lulosa i com pots començar a formar part del canvi a la teva llar.

Acció contra el fred i la calor

El meravellós de la cel·lulosa és que, a banda de ser un aïllant, té una conductivitat tèrmica baixa. Això significa que no transmet calor i, al mateix temps, emmagatzema energia com ho fa la fusta.

Com a resultat, la llar podrà tenir un equilibri quan existeixin temperatures màximes o mínimes, depenent de la temporada. És a dir, que la seva llar estarà fresca durant l’estiu i càlida durant l’hivern. Aquest és un dels principals beneficis que s’obtenen al contractar aïllament amb cel·lulosa.

Protegeix la teva llar del vent

Existeixen moltes províncies i regions a les quals el vent pot jugar una mala passada. Per això, l’aïllament amb cel·lulosa farceix les juntes i cobreix tots els forats de les façanes.

D’aquesta manera evita el pas de corrents d’aire cap a l’interior de l’habitatge, el que faria que es refredés. Això també és important sobretot quan existeixen fenòmens meteorològics on hi ha una forta presència de vent.

Aïllant de sorolls a nivell acústic

La cel·lulosa presenta una gran capacitat d’aïllament acústic. De fet, com a resultat de l’aplicació de la cel·lulosa, existeix un acoplament que evita les juntes.

Els seus resultats a nivell de protecció contra sorolls són espectaculars i fins i tot millor que els aïllaments de fibra en panell que existeixen al mercat. Així podràs gaudir de la tranquilitat que mereixes, sobretot als moments en què necessites decansar.

Protecció contra el foc

La cel·lulosa, a més dels seus múltiples beneficis, és ignífuga, el que significa que en cas d’haver flames aquestes no es propaguen. Això és gràcies també al material aïllant classe B, del qual està composta la cel·lulosa com a aiïllant.

Transpirabilitat i permeabilitat

Aquest material també resisteix al vapor d’aigua. Significa que l’habitatge té capacitat de deixar passar el vapor d’aigua a través dels seus murs com si estigués respirant. Això genera com a resultat que la formació d’humitats per condensació es redueixi al mínim.

Evita la generació d’humitat

Aquest benefici o avantatge és molt important, perquè no només brinda aquesta característica als sostres, sino que vostè també ho pot aplicar a les faanes, conservant d’aquesta manera la qualitat dels materials constructius. Això és gràcies a que evita la formació d’humitat per condensació perquè no s’assoleix el punt de rosada que requeriria la humitat.

Durabilitat

El millor de tot d’aquest material és el rendiment que vostè n’obtindrà. És a dir, que no només reduirà les seves factures en concepte de calefacció o aire condicionat. A més vosté tindrà una gran durabilitat del producte, d’aproximadament 60 anys.

Aquest producte, en ser inert, manté a la resta de materials de construcció amb el mateix toc de qualitat amb el que han estat posats al seu moment. De fet, conserva totes les prestacions del sostre i les parets, cosa que és un benefici per a la durabilitat de l’habitatge.

Ecologia al 100%

Aquest és un producte resultant de la combinació de sals bòriques amb residus de paper de diari, la qual cosa és un aïlant 100% amigable amb el medi ambient. És a dir, que a més de ser intel·ligent a nivell financer, amb la posada en marxa de l’aïllament amb cel·lulosa estarà contribuint a la preservació del medi ambient.

Coneix els serveis d’Aistercel

Tingui en compte tots els plans que existeixen perquè el poguem visitar a casa i fer una valoració per a instal·lar l’aïllament que necessita.

D’igual manera, al nostre blog podrà obtenir major informació sobre l’aïllament amb cel·lulosa. Segueixi a les nostres xarxes tota la informació corresponent a l’aïllament amb cel·lulosa i els seus beneficis per a la seva llar.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....