Per què Aistercel només utilitza cel·lulosa Isocell?

L’aïllament de cel·lulosa Isocell és un aïlament tèrmic natural fet de fibres de cel·lulosa i fabricat a partir de paper de diaris nets i classificats. El material bàsic és, per tant, la fusta. El paper se subministra preclassificat, es divideix en fibres, es barreja amb sals minerals i es mol en un molí. Aistercel adquireix la cel·lulosa Isocell certificada a través de Distribució Sostenible.

La producció està subjecta a els més rigorosos controls interns i externs de qualitat per mantenir el compliment de les normes per al mercat europeu. Per aquest motiu, és l’única que Aistercel usa.

Cel·lulosa Isocell: els millors valors de l’aïllament tèrmic

L’aïllament de cel·lulosa ISOCELL sobresurt amb un coeficient de conductivitat tèrmica particularment baix (AT/UE: 0,039 W/mK, DE: 0,040 W/mK). No obstant això, tot l’aïllament és sempre tant bo com els seus punts més dèbils. Amb l’aïllament de cel·lulosa, fins i tot les bretxes més petites i les escletxes s’omplen. El resultat és una capa aïllant sense forats, lliure de ponts tèrmics.

Excel·lent protecció tèrmica

L’alta capacitat d’emmagatzematge de l’aïllament de cel·lulosa ISOCELL es tradueix en una transferència considerablement retardada de la calor radiat del sol. Fins i tot les habitacions d’un àtic romanen fresques fins ben entrada la nit. I és que la cel·lulosa Isocell protegeix casa contra el fred i la calor.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....