Oferta d’aïllament tèrmic: al novembre, un 5% més econòmic

Al novembre, oferta d’aïllament tèrmic amb cel·lulosa. Aistercel ofereix a totes les persones que ho sol·licitin un pressupost a través de la nostra web o bé a través de la nostra pàgina a Facebook un 5% de descompte per millorar l’aïllament tèrmic de la seva llar mitjançant l’insuflat de cel·lulosa a parets, sostres i cobertes.

Oferta d’aïllament tèrmic:

L’oferta d’aïllament tèrmic serà vàlida per a tots els pressupostos sol·licitats abans del 30 de novembre, independentment que s’executi amb posterioritat, per qualsevol dels canals assenyalats anteriorment.

Beneficis de l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa:

Els beneficis de millorar l’aïllament tèrmic mitjançant l’insuflat de cel·lulosa en càmera són molts. Principalment econòmics, gràcies a l’estalvi de més del 40% en les despeses de calefacció, però també des del punt de vista de la qualitat de vida.

Qualitat de vida perquè les propietats de la cel·lulosa, un aïllant natural procedent del paper de periòdic reciclat i tractat amb sals bòriques, que li confereixen propietats antifúngiques, a més de les seves propietats com a aïllant tèrmic i acústic en un sol material. Heus aquí la prova:

L’aïllament tèrmic amb cel·lulosa és només per a l’hivern?

La cel·lulosa protegeix contra el fred, la calor i el soroll. Per tant, es tracta d’un material aïllant que ens permetrà estalviar en calefacció a l’hivern, i en aire condicionat a l’estiu.

La capacitat d’emmagatzematge tèrmic de la cel·lulosa ISOCELL, cosa que coneixem com el desfasament tèrmic se situa en una forquilla d’entre 8 i 12 hores, molt per sobre de les prestacions que ofereixen, per exemple, la llana mineral o el poliestilè.

L’aïllament de cel·lulosa ajorna la penetració a l’interior de l’habitatge conservant la frescor fins a la nit, afavorint el seu descans sense ser molestat per la calor excessiva.

Oferta d’aïllament tèrmic: és car o surt a compte?

Si estàs pensant a reformar casa teva, per exemple, convé conferir a la teva reforma o rehabilitació un plus energètic, una visió d’eficiència energètica. Però, fins i tot, si simplement vas a pintar, es presenta una oportunitat per aïllar.

Sense obres. En un dia i, sovint, sense ni tan sols entrar a casa, Aistercel converteix parets i sostres de casa teva en murs tèrmics, traduint-se en estalvi i qualitat de vida.

Si estàs pensant a aïllar tèrmicament casa teva per protegir-la del fred, la calor i el soroll, contacta sense compromís amb Aistercel. Notaràs la diferència…

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aistercel oferta aislamiento térmico» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....