Millora l’aïllament tèrmic si vas a fer reformes

Millora l’aïllament tèrmic d’un habitatge, sigui del tipus que sigui, si et vas a embarcar en qualsevol reforma parcial o integral. Intentarem explicar-te les raons.

La primera raó, i encara que el mètode d’insuflat és vàlid per a qualsevol mena d’habitatge ja construït, és que si faràs obres cal aprofitar per a millorar l’ aïllament tèrmic i convertir les parets i sostres de l’habitatge en murs tèrmics.

En segon lloc, la millora es tradueix en estalvi energètic i confort. Gràcies a les propietats de la cel·lulosa la teva casa estarà protegida contra el fred a l’hivern, contra la calor a l’estiu, reduiràs els sorolls exteriors i regularà la humitat ambiental.

Per tant, estalvi i confort garantitzats per sempre. Perquè una vegada insuflada la cel·lulosa, ni minva, ni necessita cap manteniment. No la veuràs, però la notaràs.

Millora l’aïllament durant una reforma: un exemple a Viladecans

Recentment millorem l’aïllament tèrmic de les parets d’una casa a Viladecans dels anys 70 que comptava amb una cambra d’aire d’entre 10 i 12 centímetres de mitjana com s’aprecia en la imatge a continuació.

Capacitat de la cambra en la qual s’insufla la cel·lulosa
Aspecte de la cambra una vegada insuflada la cel·lulosa

I és que quan s’enumeren les claus per estalviar energia a la llar sempre es parla de, per exemple, «abrigar l’edifici o habitatge». El motiu és que el 80% dels habitatges a Catalunya són anteriors al 1980, cosa que significa que si no han estat reformades no compten amb cap mena d’aïllament tèrmic.

D’altra banda, l’ IDAE assenyala que «entre el 25 i el 30% de les necessitats de calefacció són fruit de les pèrdues de calor» (o fred si és estiu i tenim l’aire condicionat), sent parets i sostres els principals punts de fugida.

Finalment les conclusions són clares: millora l’aïllament tèrmic, millora el confort i augmenta l’eficiència energètica. Una cosa que es tradueix a més en importants estalvis econòmics.

Pregunta’ns sense compromis, estarem encantats d’assessorar-te.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....