Millora l’aïllament tèrmic sense obres: insuflat des de l’exterior

Millora l’aïllament tèrmic sense obres i beneficia’t dels avantatges tant econòmics com de confort que aporta una casa més eficient des del punt de vista energètic. I és que l’any ha arrencat amb notícies respecte el cost de l’energia domèstica que conviden a reflexionar.

Per exemple, el preu de la llum va tancar el 2017 amb un increment proper al 10% i 2018 apunta a una pujada de la llum del 2,5%.

Però no només la llum. També el gas s’incrementarà un 6,2% el 2018 segon expliquen a Cinco Días. Dades que,  insistim, conviden a la reflexió.

Què podem fer? Com podem aturar el malbaratament sense perdre qualitat de vida? La millora de l’aïllament tèrmic sense obres mitjançant l’insuflat de cel·lulosa a la càmera d’aire és una de les alternatives, sense cap mena de dubte.

Millora l’aïllament tèrmic sense obres; avantatges

Tal i com indica Inarquía, la despesa mitjana en calefacció a Espanya es d’aproximadament 800 euros per habitatge, si bé influirà, òbviament, la qualificació energètica del mateix.

Actualment, el 55% dels immobles té una qualificació energètica E, amb una despesa anual de 500 euros, mentre que el 24% dels habitatges té qualificació energètica G i la despesa va més enllà dels 1000 euros.

Vet aquí, doncs, el primer avantatge: si millora l’aïllament tèrmic sense obres mitjançant l’insuflat de cel·lulosa a parets i sostres, es redueix la despesa habitual de calefacció en un 40%.

Un altre avantatge té a veure amb el mètode d’aplicació i el material aïllant usat. Aistercel només usa cel·lulosa ISOCELL, un material sostenible procedent del procés de reciclat del paper de diari de primera qualitat que li confereixen una sèrie de propietats molt beneficioses, entre les quals destaquen la seva capacitat d’absorció acústica i la seva capacitat per a regular humitats.

En altres ocasions hem explicat que l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa és l’antídot perfecte contra la pujada de la llum, però és que, a més, és un mètode vàlid per a tot tipus d’habitatges.

Millora l’aïllament tèrmic sense obra: el cas d’un habitatge seminou a Abrera

Mejora el aislamiento térmico sin obra: el caso de una vivienda seminueva en Abrera

Es tracta d’un habitatge construït fa menys de 10 anys que, com la majoria, compten amb un aïllament a base d’escuma de poliuretà de totes totes insuficient com s’aprecia en la imatge principal d’aquest article. Més de 10 centímetres de càmera que es van omplir de cel·lulosa insuflant des de l’exterior o l’interior segons l’accessibilitat.

Amb aquesta actuació millora l’aïllament tèrmic sense obres, millora la qualificació energètica de l’habitatge, redueix l’esforç energètic necessari per mantenir la temperatura de confort i, en un sol dia, els propietaris del pis van deixar d’escoltar els corrents d’aire a través de la càmera d’aire i van començar a estalviar en calefacció i aire condicionat. I és que la cel·lulosa també treballa a l’estiu.

Mejora el aislamiento térmico sin obras

Vols que casa teva sigui la propera? Vols pagar un 40% menys en calefacció i aire condicionat? Prova: millora l’aïllament tèrmic sense obres per menys del que et penses.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aislamiento térmico con celulosa» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....