Millora el teu aïllament: aquesta tardor, insufla cel·lulosa

Millora l’aïllament tèrmic de la teva llar si t’identifiques amb el que veus a la imatge de sota; si la calefacció de casa teva només t’aporta calor quan estàs enganxat al radiador. Pot ser que la calefacció no funcioni bé, però el més probable és que el teu habitatge no estigui correctament aïllat des del punt de vista tèrmic i acústic.

Millora l’aïllament tèrmic de la teva llar i estalvia molts diners:

La millora de l’aïllament tèrmic de la teva llar et permetrà estalviar més d’un 40% en les factures de calefacció i aire condicionat. Fes càlculs, però, depenent del sistema de calefacció que tinguis, invertir en un bon aïllament tèrmic per a parets i sostres pot ser més rendible que un pla d’inversions, especialment si l’actuació d’insuflat de cel·lulosa s’emmarca dins un projecte de rehabilitació energètica.

Millora l’aïllament tèrmic de la teva llar i oblida els sorolls del carrer

Perquè la cel·lulosa és l’únic material aïllant que combina protecció tèrmica, a l’hivern i a l’estiu, amb una important capacitat d’absorció acústica que el fabricant, ISOCELL, xifra en fins a 7 decibels. Oblida’t de sentir el camió de les escombraries, el trànsit o qualsevol altre soroll molest que interfereix en la intimitat de la teva llar.

En tan sols un dia, Aistercel millora l’aïllament tèrmic de casa teva… per sempre!

Els mètodes d’aplicació de la cel·lulosa faciliten que, en la major part del casos, en un únic dia i sense gaire obra, puguem millorar l’aïllament tèrmic de casa teva per sempre.

La cel·lulosa no perd propietats amb el pas del temps. Una única aplicació, i estalvi i confort per sempre.

Quant costa millorar l’aïllament tèrmic de casa teva amb cel·lulosa?

Doncs depèn. Solem dir que és més barat del que segurament t’imagines i el termini d’amortització de la inversió és relativament curt. En dos o tres hiverns hauràs recuperat, en estalvi energètic, el que vas invertir en cel·lulosa. Però, a diferència d’uns altres, Aistercel no dóna preus aproximats sense conèixer els detalls de l’actuació.

I és que calcular un preu unitari obligaria a establir una quantitat fixa de cel·lulosa i això no va amb nosaltres. Aistercel insuflarà la cel·lulosa necessària per garantir aquest estalvi superior al 40% en les despeses de calefacció i aire condicionat perquè la cel·lulosa protegeix contra el fred, la calor i el soroll.

Però pots consultar el preu d’aïllar tèrmicament el teu habitatge sense cap compromís. Contactarem amb tu per conèixer determinades dades amb precisió abans de facilitar-te un preu.

Al final, l’objectiu és que la teva calefacció torni a ser el que ha de ser i evitar el malbaratament d’energia i de diners per mantenir la temperatura de confort que mereixes.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Mejora tu aislamiento con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....