Manta de cel·lulosa sobre forjat, protecció total contra el fred i la calor

Una manta de cel·lulosa? Per a què serveix? A què ens referim? Una imatge val més que mil paraules, i en la foto que acompanya aquest article es pot apreciar perfectament a què ens referim quan parlem d’una manta de cel·lulosa per protegir del fred, la calor i el soroll el sostre o teulada d’un habitatge. Gràcies a les propietats de la cel·lulosa com a aïllant tèrmic.

Manta de cel·lulosa: com s’aplica?

La mecànica d’aplicació de la cel·lulosa en manta no presenta novetats respecte del procés d’insuflat en càmera d’aire més habitual. S’aplica igual que en el cas de l’insuflat, en sec, a diferència del projectat, que es fa en humit.

Una vegada generat l’accés a la coberta, la cel·lulosa s’aplica sobre la superfície en un continu lliure de juntes i un espessor suficient per garantir la protecció contra el fred, la calor i el soroll. Ideal per a sostres sota teulada no transitables.

La cel·lulosa, que és un aïllant natural procedent del paper de periòdic reciclat i tractat amb sals bòriques durant el procés de producció, posseeix propietats antifúngiques. És a dir, impedeix l’aparició d’insectes, paràsits i altra fauna no desitjable en una llar saludable…

Aïllament de parets des de l’exterior

L’actuació en aquesta casa de Llinars del Vallès va incloure, a més de l’aplicació en manta de la cel·lulosa sobre el forjat del sostre, l’aïllament de parets mitjançant l’insuflat de cel·lulosa des de l’exterior.

Aislamiento térmico de paredes por el exterior

Aislamiento térmico con celulosa

En aquest cas, la càmera disponible era de 10 centímetres i els propietaris ja tenien experiència i coneixement de la protecció contra el fred, la calor i el soroll que proporciona la cel·lulosa Isocell, l’única que utilitza Aistercel.

I és que, un any abans, Aistercel havia aïllat tèrmicament la casa dels pares, així que no era necessari realitzar la prova de l’encenedor per comprovar quanta energia, i diners, es perd per culpa d’un aïllament insuficient o inexistent.

Estalvis superiors al 40% en les despeses habituals de calefacció i aire condicionat, a més de les millores en confort i intimitat gràcies a la capacitat d’absorció acústica de la cel·lulosa.

Tot són avantatges. Fins i tot hi ha qui ja ho ha analitzat en termes de rendibilitat, comparant-ho amb un pla de pensions. I no hi ha color…

Vols que casa teva sigui la propera? Sents curiositat per saber quant et costarà o quant trigarem? No dubtis a contactar amb nosaltres. Sense cap compromís, per descomptat!

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aistercel: aislamiento térmico con celulosa» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

 

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....