Les qualitats de l’aïllament tèrmic insuflat que milloren la teva llar

Abans de tenir en compte les qualitats de l’aïllament tèrmic s’ha d’esmentar les seves bondats. El primer que s’ha de dir és que la cel·lulosa aprofita el material de reciclatge en conjunt amb els àcids bòrics per poder complir amb la funció de l’aïllament.

Al mateix temps, aquest material no propaga flama i, d’altra banda, funciona com un fungicida i insecticida. Això vol dir que prevé la ignició de focs, així com la seva propagació en cas que hi hagi algun incident.

D’igual manera, es comporta com un insecticida perquè les plagues no poden penetrar-la i, per altra banda, atrapa tant la calor com el fred per poder-los distribuir adequadament.

Aquesta és una de les innovacions del sector de l’aïllament que ha pogut arribar a les llars i a les oficines. La seva instal·lació comporta molts beneficis, però passem ara a conèixer aquestes qualitats que permeten a la cel#lulosa des del punt de vista resultadista tenir diferents valors afegits.

La seva instal·lació és immediata i poc invasiva

El procés d’instal·lació de la cel·lulosa no té cap tipus de mà d’obra prèvia i, en la gran majoria de casos es fa de manera ràpida. Molta gent pot pensar que és costós degut a la qualitat del material. Però abans de parlar sobre el preu de l’aïllament tèrmic insuflat, l’important és també que coneguis el seu procés d’instal·lació.

En aquest sentit els especialistes arriben a l’habitatge, descarreguen el material i fan l’evaluació visual prèvia a la visita per conèixer les alternatives. Aquest és l’estil que aplica Aistercel per poder brindar un servei de qualitat. No importa si vius en un edifici o a una casa unifamiliar. L’important és que existeixin espais on pugui entrar el producte. La seva instal·lació és ràpida i no deixa cap tipus de residus.

Repel·leix insectes i tot tipus de rossegadors i aranyes

Aquesta és una altra de les característiques per les quals els clients opten per instal·lar cel·lulosa a les seves llars i oficines. La cel·lulosa, en contenir sal bòrica, evita qualsevol tipus de confinament de rossegadors o insectes.

La sal bòrica o borat evita tot aquest tipus de coses. Tot això és gràcies a que la sal bòrica, en ser tan potent, fa que qualsevol ésser viu es deshidrati molt ràpidament.

De fet, també mata totes les bactèries entre les que s’hi troben els tèrmits i les larves xilòfagues. Això genera com a resultat que els impedeix digerir o transformar la matèria primera que ells porten en noves espècies d’insectes.

Aïllant acústic per excel·lència

La cel·lulosa es converteix en un aïllant que pel seu sistema d’acoblament no deixa espai sense farcir. Això també és especialment degut a la seva aplicació per part de l’equip d’experts.

Al mateix temps es concentra d’una manera que fa que el so tingui un espai massa petit per transportar-se. Això genera com a resultat un mantell homogeni que pot cobrir tots els espais. També s’inserta a tots els buits i juntes que puguin existir. Això representa un altre avantatge competitiva respecte a la resta de productes aïllants que existeixen al mercat.

La cel·lulosa ajuda al medi ambient

Aquesta és una altra qualitat genial de la cel·lulosa. És molt més ecològica degut a que el seu procés de creació comporta la combinació de materials reciclats. Això, a la vegada, genera un procés que demanda molta menys energia per la seva fabricació respecte als demés aïllants.

De fet, alguns estudis indiquen que aquest procés requereix 200 vegades menys energia que la fabricació dels demés tipus d’aïllants que existeixen. Per això és una gran opció, degut a que s’ajuda a reciclar el paper de diari i al mateix temps es protegeix casa teva de tot tipus de riscos.

Consideracions finals

La cel·lulosa està abastant tot el mercat degut a la seva gran qualitat i poder aïllant. Això fa que l’equip d’Aistercel pugui oferir-te els millors serveis i assessorament, amb la finalitat que puguis instal·lar cel·lulosa a la teva llar.

Protegeix-te contra riscos ambientals i fins i tot riscos biològics de propagació de plagues amb aquest excel·lent producte. Visita el nostre blog per poder assabentar-te de totes les novetats, així com també d’informacions que es troben a les nostres xarxes socials.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....