La resistència al foc de la cel·lulosa

La resistència al foc de la cel·lulosa

És important destacar des d’aquestes primeres línies que parlem de resistència al foc de la cel·lulosa, no que es tracti d’un material ignífug, que seria una cosa ben diferent.

Aclarit aquest punt, cal dir que la cel·lulosa ISOCELL que utlitza Aistercel per aïllar tèrmicament i acústicament habitatges, edificis i equipaments no és inflamable i, per descomptat, no propaga flama.

És per això que solem dir que la cel·lulosa és resistent al foc. I hem preparat el vídeo que encapçala aquesta entrada per demostrar-ho. Trobaràs els valors de resistència al foc de la cel·lulosa a la fitxa tècnica que pots descarregar aquí.

La resistència al foc de la cel·lulosa comparada amb altres aïllants

El vídeo que encapçala aquesta entrada està clarament inspirat en el que Larry Janesky, Dr. Energy Saver, realitza des de fa molt de temps per divulgar, com nosaltres, les excel·lents propietats de la cel·lulosa per a l’aïllament tèrmic i acústic, en un únic material i en una única aplicació, i entre les quals es troba la seva capacitat de resistència al foc en cas d’incendi.

En el següent vídeo podràs comprovar com reaccionen diferents materials aïllants davant el foc. Convé destacar que la cel·lulosa és un aïllant natural molt popular als Estats Units i al nord d’Europa.

Com es comporta l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa en cas d’incendi?

A continuació us mostrem un vídeo-reportatge sobre el comportament de l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa en cas d’incendi. Es tracta d’un experiment dirigit i controlat per un equip de bombers de Maryland, Estats Units, en el qual s’incendien tres maquetes d’edifici: una sense aïllament tèrmic, una altra aïllada amb cel·lulosa i una tercera amb fibra de vidre.

Les conclusions són sorprenents: «L’aïllament tèrmic amb cel·lulosa pot proporcionar més d’un 50% de resistència al foc que l’aïllament de fibra de vidre tradicional«.

Protecció tèrmica a l’hivern i a l’estiu, aïllament acústic, resistència al foc i capacitat per regular la humitat ambiental. Tot a partir d’un material, la cel·lulosa, natural i sostenible. Insuflada en càmera o projectada, convertirà l’envolupant tèrmica del seu habitatge en un autèntic abric tèrmic que generarà, a més de confort i intimitat, un important estalvi en calefacció i aire condicionat.

En un únic dia, estalvi i confort per sempre gràcies a les propietats de la cel·lulosa.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta amb Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Vols abrigar casa teva amb cel·lulosa?[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....