La reforma del bany és més completa amb l’aïllament tèrmic

Humitats, desperfectes en el mobiliari, millores en el confort, canvi de modes decoratives… Hi ha molts motius pels quals reformar el bany, un espai on passem molt de temps i el que més ingerències pateix, tant externes com internes. A tots ens agrada obrir la porta o finestra del bany per ventilar i evitar que es condensi la humitat, perdent així molta calor al llarg del dia. Així que, si estem decidits a embarcar-nos en una reforma del bany, per què no contemplar un bon aïllament? És l’oportunitat ideal!

L’aïllament tèrmic de la cambra de bany és molt recomanable per moltes raons. La primera d’elles és que és el lloc on més exposats estem al fred. És aquí on ens dutxem, i no hi ha res més desagradable que fer-ho sense la temperatura adequada. Disposar d’un bon sistema de calefacció és fonamental, així com lluitar contra la humitat. Un altre bon motiu és el d’evitar els sorolls de les canonades del veí, en el cas que es visqui en comunitat. És important, doncs, aïllar no només les parets, sinó també el sostre.

La inversió inicial feta en la reforma del bany es pot recuperar ràpidament gràcies a l’aïllament

Un cop presa la decisió d’incloure l’aïllament dins del pla de reforma, cal escollir el sistema per fer-ho, així com el material. Aquí cobra especial importància el fet d’usar un material que, a més d’aïllar tèrmica i acústicament, absorbeixi la humitat. I aquest material és la cel·lulosa. Amb ella aconseguirem eliminar els diversos ponts tèrmics que pot tenir un bany i reduirem notablement el consum d’energia.

El seu senzill sistema d’aplicació amb insuflat aporta un valor afegit, ja que no interferirà en la resta de treballs de reforma. Cal assenyalar que la cel·lulosa és un material respectuós amb el medi ambient, ja que està compost majoritàriament de paper de diari reciclat, i que és econòmic comparat amb altres sistemes d’aïllament. En poc temps podrem recuperar la inversió que hem fet en la reforma del nostre bany.

Tens previst reformar el bany de casa teva? Planeges un altre tipus de reforma a la teva llar? Si no vols oblidar l’aïllament i millorar la rendibilitat i eficiència de l’obra, pregunta’ns sense compromís.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aislamiento térmico con celulosa» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....