Insuflat en càmera d’aire: Millora l’aïllament tèrmic sense obres

Insuflat en càmera d’aire: així es coneix el mètode d’aplicació que habitualment més utilitza Aistercel per millorar l’aïllament tèrmic d’un habitatge. En aquest cas, un habitatge unifamiliar a Mollet del Vallès en el qual Aistercel, mitjançant l’insuflat en càmera d’aire, va omplir l’espai buit amb cel·lulosa, un aïllant natural amb excel·lents propietats de protecció tèrmica i acústica.

Insuflat en càmera d’aire: avantatges

Els avantatges que podríem enumerar són molts i molt variats així que ens centrarem en els més importants que tenen tot a veure amb una combinació entre material aïllant i mètode d’aplicació.

Per començar, convindria destacar que el mètode d’insuflat en càmera d’aire necessita, lògicament, d’una cambra d’aire, existent en gairebé tots els habitatges construïts. Aquest fet ens permet afirmar que l’insuflat en càmera d’aire és un mètode vàlid per a tot tipus d’habitatges.

Explicat de forma senzilla, el que Aistercel fa bàsicament és omplir la cambra d’aire disponible amb cel·lulosa, aplicant-la amb la densitat i pressió adequada per convertir la parets, el sostre o la coberta en autèntics murs tèrmics, protegint l’interior contra el fred, la calor i el soroll.

És massa freqüent trobar-nos amb cases que presenten aïllaments mínims, insuficients i, per tant, molt poc efectius, que es limiten a complir el mínim, i moltes vegades pel pèls, que exigeix o exigia en el seu moment el codi tècnic vigent.

Insuflat en càmera d’aire: exterior o interior?

Es tracta d’un sistema d’aplicació ràpid i poc invasiu que pot realitzar-se des de l’interior o l’exterior de l’habitatge sempre que sigui possible. En qualsevol cas, i com s’aprecia en la imatge següent, l’accés necessari és mínim, el just per inserir el broquet d’insuflat.

Insuflado en cámara de aire desde el exterior.

A partir de la realització d’aquests accessos, que no serveixen únicament per insuflar la cel·lulosa sinó també per controlar la correcta distribució del material, el nostre equip procedeix a insuflar la cel·lulosa a la cambra d’aire.

Insuflado de celulosa en cámara de aire desde el exterior.

 

En un sol dia, aïllament tèrmic i acústic per a tota la vida. Perquè la cel·lulosa no minva ni es compacta. La cel·lulosa, un cop insuflada a la cambra d’aire, és per a tota la vida i no requereix de manteniment.

Per tant, la rendibilitat està garantida. Només en factures relacionades amb la climatització de la llar (calefacció a l’hivern i aire condicionat a l’estiu), l’estalvi estimat per als que insuflin cel·lulosa en parets i sostre o coberta, superarà el 40%. Un percentatge d’estalvi que, com ja hem dit, és per a tota la vida.

Aïllar persianes

En aquesta actuació a Mollet del Vallès, Aistercel també va millorar l’aïllament tèrmic de les persianes mitjançant la instal·lació de panells de cotó i passacintes nous que reforcen l’actuació duta a terme a les parets. 

 

Aislamiento térmico de persianas

 

A la imatge pots veure el resultat final, pendent únicament de tornar a col·locar la tapa del calaix de persiana. Si t’interessa conèixer el procés complet que Aistercel segueix per aïllar aquests elements de la casa, pots consultar aquest enllaç.

Millorar l’aïllament tèrmic d’un habitatge mitjançant l’insuflat en càmera d’aire és una inversiómolt rendible. Econòmica i des del punt de vista del confort. No convé acabar aquest article sense recordar que a més de protecció contra el fred, la calor i el soroll, la cel·lulosa es revela com un mètode gairebé definitiu per solucionar problemes d’humitat per condensació.

En definitiva, tot són avantatges. Si vols conèixer quant has d’invertir i com la cel·lulosa t’ho tornarà en qualitat de vida, confort i estalvi, no dubtis en consultar amb nosaltres. Sense cap compromís!

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/vols-aillar-termicament-casa-teva-amb-aistercel/?lang=ca» title=»Insuflat en càmera d’aire. Aistercel» style=»flat» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Vull aïllar casa meva[/vcex_button]

 

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....