Insuflat de cel·lulosa en parets: es nota la diferència?

Insuflat de cel·lulosa en parets exteriors per millorar l’aïllament tèrmic d’un habitatge a Castelldefels. Novament l’objectiu era generar estalvi energètic, o el que és el mateix, estalvi econòmic gràcies a la millora de l’eficiència energètica i, gràcies a les propietats específiques de la cel·lulosa, eliminar el soroll exterior, millorar la temperatura de confort i regular la humitat ambiental o per condensació.

Hem explicat en altres ocasions les claus del procés d’insuflat de cel·lulosa a les parets, ja sigui des de l’interior o des de l’exterior. Però, en aquesta ocasió, explicarem amb una mica més de detalls com són els efectes positius que provoca millorar l’aïllament tèrmic en parets i/o sostres. 

En aquest cas, es tracta d’un àtic orientat a l’est i situat a Castelldefels. Donem aquestes coordenades perquè, evidentment, sempre influeix la distribució i orientació del pis, així com la seva ubicació perquè, evidentment, no és el mateix platja que muntanya… També influirà el sistema de calefacció, és clar, encara que és important tenir en compte que si l’habitatge no és eficient, si no està ben aïllat, els estalvis mai seran òptims independentment del sistema de calefacció.

Insuflat de cel·lulosa en parets exteriors: 

Com s’aprecia en el vídeo que hem preparat, Aistercel va dur a terme l’insuflat de cel·lulosa des de l’exterior en tota la façana del pis. En tractar-se d’una finca antiga, el volum de la càmera superava la mesura habitual i el nostre client gaudeix ja d’un autèntic mur tèrmic. L’insuflat de cel·lulosa, tant a les parets com al fals sostre de pladur del menjador, permeten captar la calor del sol durant les hores d’exposició. 

La capacitat d’emmagatzematge tèrmic de la cel·lulosa ISOCELL, cosa que coneixem com desfasament tèrmic, se situa en una forquilla d’entre 8 i 12 hores, molt per sobre de les prestacions que ofereixen, per exemple, la llana mineral o qualsevol aïllant derivat del petroli. L’aïllament de cel·lulosa ajorna la penetració a l’interior de l’habitatge conservant la frescor fins a la nit, afavorint el teu descans sense ser molestat per la calor excessiva a l’estiu. Perquè la cel·lulosa treballa a l’estiu tan ben com a l’hivern. A l’estiu estalvies en aire condicionat, a l’hivern en calefacció. En definitiva, estalvies tot l’any, per això diem que invertir en cel·lulosa és més rendible que fer-ho en un pla de pensions, per exemple…

Insuflat de cel·lulosa a les parets: les diferències

Els clients amablement ens han explicat els efectes que van notar després que Aistercel dugués a terme l’insuflat de cel·lulosa a les parets exteriors i al fals sostre. A continuació, els enumerem i resumim:

  1. Adéu al soroll: Més de 20 centímetres de cel·lulosa combinats amb uns bons tancaments d’alumini (portes i finestres) fan que el soroll exterior es quedi, precisament, a l’exterior. Més intimitat, més silenci, més confort.
  2. La calefacció, ni s’encén! Ja hem assenyalat abans que la ubicació, orientació i distribució de l’habitatge influeixen. Però segons el testimoniatge dels nostres clients, en aquest cas concret, i des del passat 15 de març, la calefacció únicament s’encén puntualment de nit (segons la programació dels propietaris). La resta del dia (tenint en compte que hi ha hagut dies assolellats) ni s’encén. Manté sense esforç 21ºC a l’interior malgrat que la temperatura exterior estigui de 5 i 6 graus per sota. 
  3. Ambient saludable, sense humitat: De tots és conegut el nivell d’humitat ambiental del litoral mediterrani. Doncs la cel·lulosa aconsegueix espectacularment regular aquesta humitat, la sensació de fogot habitual que s’incrementarà en mesos esdevenidors brilla per la seva absència. 

Cal recordar, per acabar, que l’actuació de millora de l’aïllament tèrmic d’aquest àtic mitjançant l’insuflat de cel·lulosa a les parets exteriors i el fals sostre de pladur del menjador es va realitzar en un matí, gairebé en mitja, si som perepunyetes.

És un procés per tant senzill, vàlid per a gairebé tot tipus d’habitatges, sostenible, capaç d’oferir aïllament tèrmic i acústic en un únic material i en una única aplicació i per sempre. Fes comptes: pagar un 40% menys de calefacció i aire condicionat a l’any poden suposar, tenint en compte els condicionants que hem anat repetint en aquest article, més de 800€ d’estalvi anuals. Cada any i per sempre. 

I quant costa? Menys del que creus. Notaràs la diferència i la cel·lulosa retornarà amb escreix allò que has invertit al llarg de la seva vida útil que és per sempre. Vols començar a estalviar vivint millor a la teva pròpia casa? Contacta amb nosaltres sense compromís. Notaràs la diferència!

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aísla tu casa con celulosa, aísla con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta amb Aistercel[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....