Insuflat de cel·lulosa en el sostre d’un àtic des del terrat

És possible aïllar tèrmicament el sostre d’un àtic? La resposta és sí, és clar. I aquí us portem el cas d’aquest habitatge de Viladecans on Aistercel va portar a terme l’aïllament tèrmic mintjançant l’insuflat de cel·lulosa al sostre d’un àtic.

L’equip d’Aistercel va accedir a la càmera d’aire des del terrat o coberta plana. El mecanisme per procedir a l’insuflat és molt semblant, independentment de si es vol aïllar parets des de l’interior o des de l’exterior, o sostres o cobertes. En aquest vídeo, de fet, us mostrem el procés d’aïllament tèrmic d’una coberta conillera.

En aquest cas concret, la necessitat d’haver de reparar la coberta per filtracions d’aigua va propiciar que s’aprofités la situació per procedir a aïllar tèrmicament l’habitatge mitjançant l’insuflat de cel·lulosa certificada socell.

«Aprofitar una reforma o reparació a la finca pot significar una oportunitat per, a més a més, aïllar tèrmica i acústicament l’immoble, tot millorant així l’envolupant tèrmica i la qualificació energètica de l’edifici, tot generant estalvis en les despeses de calefacció i aire condicionat superiors al 40%».

Com es pot apreciar a les imatges, el mètode no és invasiu i genera poques molèsties perquè en cap moment va caldre accedir a l’interior de l’habitatge. I a més, en només un dia. No obstant això, també es pot realitzar l’aïllament des de l’interior quan ens trobem amb un fals sostre, per exemple.

El resultat de l’insuflat de cel·lulosa al sostre d’un àtic és una manta de més de 15 centímetres que protegeix contra la calor i el fred, que ajuda a regular la humitat ambiental i, gràcies a les propietats d’un aïllant natural com la cel·lulosa, també aporta un significatiu aïllament acústic com podeu comprovar en aquest vídeo.

Encara dubtes sobre la rendibilitat d’invertir en cel·lulosa, en l’aïllament tèrmic i acústic de la teva llar? Doncs segons la informació publicada per EL MUNDO, millorar l’eficiència energètica de casa teva pot ser més rendible que un pla de pensions.

Si vols més informació, conèixer el cost d’aïllar tèrmicament casa teva amb cel·lulosa, no ho dubtis i contacta amb nosaltres. Estarem encantats d’informar-te’n!

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aislamiento térmico con celulosa: Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta amb Aistercel[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....