Insuflat de cel·lulosa en coberta de tipus volta catalana: aïllament tèrmic per sempre

Insuflat de cel·lulosa en volta catalana

Mitjançant la tècnica d’insuflat de cel·lulosa, Aistercel va aïllar tèrmicament parets i sostre d’aquest habitatge a Barcelona. Una casa que presentava una coberta de tipus volta catalana. En primera instància, els plans per executar l’aïllament tèrmic de la coberta consistien a obrir petits accessos en cada carril amb l’objectiu per procedir a l’insuflat.

No obstant això, i una vegada comprovat l’espai de càmera real disponible, Aistecel va optar per obrir un accés principal d’una grandària superior a l’habitual, permetent així entrar directament, com pot apreciar-se en alguna de les imatges que acompanyen aquesta explicació. Per a la coberta més petita Aistercel va practicar unes vies d’accés més ajustades per les quals fer córrer la mànega d’insuflat.

D’aquesta manera, Aistercel assegurava la correcta distribució i aplicació de la cel·lulosa en la coberta. El resultat final de l’insuflat de cel·lulosa en la coberta principal, de tipus volta catalana, en termes quantitatius, és un aïllament tèrmic de 35 centímetres d’espessor.

Insuflat de cel·lulosa: estalvi i confort

Un aïllament tèrmic que, donat que l’habitatge està directament sota la coberta, proporcionarà protecció contra el fred, la calor i el soroll. Una protecció que es traduirà en estalvi als consums d’energia necessària per a escalfar o refredar l’habitatge. Més confort, per tant, i molt d’estalvi.

Cal recordar en aquest punt que la cel·lulosa és un aïllant natural i una de les propietats destacables és el desfasament tèrmic, el temps que triga a transmetre la temperatura d’un costat a un altre. En el cas de la cel·lulosa, el desfasament tèrmic se situa entre les 8 i les 12 hores. I és que la cel·lulosa ISOCELL, l’única que utilitza Aistercel, presenta el canvi de fase més alt, convertint-la en una protecció ideal contra la calor, a més de contra el fred i el soroll.

Insuflat de cel·lulosa també en parets per l’exterior

En aquesta actuació a Barcelona, Aistercel, a més de l’aïllament tèrmic de la coberta va dur a terme l’insuflat de cel·lulosa en parets. En un sol dia i únicament amb l’obra que hem anat descrivint en aquest article, els propietaris d’aquest habitatge van millorar l’aïllament tèrmic de la seva llar, proporcionant protecció natural contra el fred, la calor i el soroll, la qual cosa es va a traduir, sens dubte, en un important estalvi en calefacció i aire condicionat i en una major sensació de confort i intimitat gràcies a les propietats de la cel·lulosa.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aislamiento termico con celulosa Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Vols que la teva casa sigui la pròpera?[/vcex_button]

Aistercel y Biocultura: una cita ineludible

Aistercel y Biocultura: una cita ineludible

Un año más, Aistercel estará presente en Biocultura Barcelona, que se celebra en el Palau Sant Jordi desde el 9 al 12 de mayo. BioCultura llega a su trigésima edición, nuevamente en el Palau Sant Jordi de Barcelona, al amparo del auge de la producción, ventas y...