Fes que l’aïllament amb cel·lulosa realment funcioni

L’aïllament de cel·lulosa no és només una forma d’aïllament econòmic i de qualitat, sinó que proporciona beneficis addicionals. Per això, per fer que l’aïllament de cel·lulosa realment funcioni, l’únic que cal fer és deixar als especialistes actuar a la teva llar i poder instal·lar aquest poderós element.

Funcions de l’aïllament amb cel·lulosa

Aquest component d’aïllament no només proporciona beneficis des del punt de vista tècnic. També proporciona beneficis acústics i biològics.

Quant al benefici tèrmic, es pot dir que la cel·lulosa permet que la llar s’adapti a la temperatura ambient. Això és possible per les seves propietats bòriques. Addicionalment, a nivell acústic fa que les parets de casa es puguin mantenir de manera estable. Això fa difícil que els sorolls puguin entrar o sortir fàcilment, brindant tranquil·litat i comoditat.

D’altra banda, a nivell tèrmic tot el material que es combina (sals bòriques amb els residus de paper de diari) permet que es converteixin en una espècie d’insecticida. És a dir, que cap tipus de plaga pot penetrar les seves parets o sostres amb l’aïllament de cel·lulosa.

Característiques addicionals de la cel·lulos

Un cop s’han barrejat els residus de paper de diari amb les sals bòriques, s’obtenen uns fibres amb mantells compactes que de fet tampoc no permeten fisures.

El material és tant resistent que impedeix la circul·lació d’aire, raó per la qual es presenta en forma de fibres. Alhora, compleix una funció de desenvolupament de l’insuflat en cambres d’aire.

Això el fa molt versàtil i que arribi a tot arreu. Fins i tot s’adapta a superfícies i materials complexes, com per exemple les façanes o els falsos sostres. Pot ser insuflat o aplicat en grans espessors, fins i tot on hi ha molt espai sota una coberta.

Addicionalment, la cel·lulosa pot se utilitzada per brindar aïllament tèrmic de parets a llars on el clima és realment hostil. Això també brinda adaptabilitat a diferents èpoques de l’any, ja que el material s’adapta a les condicions climàtiques.

Per on començar

L’important de tot això és que vostè busqui especialistes com els que tenim a Aistercel, que coneixen molt bé com és el procés específic per l’aplicació de la cel·lulosa a les diferents superfícies.

Per això, aquest procés és tant delicat i, al mateix temps, tant beneficiós per casa seva. Consisteix senzillament en l’aplicació de fibres de cel·lulosa a partir de la pressió de l’aire i una petita quantitat d’aigua per adherir-les.

De fet, també és ideal quan existeixen espais a on els materials convencionals se’ls hi fa difícil d’arribar. Tot això crea una superfície homogènia i sense juntes que permet el caràcter tèrmic de les seves superfícies i sostres.

L’acústica també és un resultat de l’aïllament amb cel·lulosa

Des del punt de vista acústic s’ha de dir que la cel·lulosa combina la protecció contra la calor i el fred. També contra el soroll, degut a la qualitat dels seus materials. De fet, la seva capacitat pot fer minvar el soroll fins a 7 decibels més que uns altres aïllants.

Fes el primer pas

El primer pas que has de donar per tenir un aïllament econòmic i de qualitat és buscar l’equip d’Aistercel. Ells faran una valoració de l’habitatge i calcularan quant material s’ha de fer servir per injectar cel·lulosa en parets i sostres, si així ho desitges.

Seguidament, aconsellem atendre les recomanacions del nostre personal i, en aquest sentit, dur a terme el servei per oferir-te una tranquil·litat i comoditat sense precedents.

Aquest servei t’ajudarà a mitjà i llarg, en reduir els costos de l’habitatge per reducció de les despeses de calefacció o aire condicionat.

Pots visitar qualsevol dels nostres posts per conèixer altres beneficis addicionals de l’aïllament amb cel·lulosa. Tot amb la finalitat de què puguis prendre la millor decisió i deixar-te assessorar pel millor equip d’Europa en aïllament amb cel·lulosa.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....