Estalviar fins a 800 euros anuals en calefacció. És possible?

Estalvia fins a 800 euros anuals en calefacció gràcies a un bon aïllament tèrmic és possible

Millorar l’aïllament tèrmic d’un habitatge contribueix de forma determinant a generar la possibilitat d’estalviar fins a 800 euros anuals en calefacció segons la informació publicada al bloc Calor y Frío. La font del càlcul de l’estalvi és Certicalia i es basa en la forquilla de despesa mitjana que hi ha entre un habitatge amb calefacció energètica A, la més eficient, i la G, la menys eficient, segons podem observar en el següent gràfic publicat també a El Confidencial.

Gráfico de consumo medio en calefacción según la calificación energética de la vivienda.

Gràfic de consum mitjà en calefacció, segons la qualificació energètica de l’habitatge.

En el mateix article del Confidencial, s’assenyala que el 55% dels immobles analitzats per Certicalia disposen de qualificació energètica E. La despesa mitjana en calefacció per a aquest tipus d’habitatges seria de 506,51 euros anuals, la meitat del que hauria de suportar una família que resideix en un habitatge amb qualificació energètica G (1.057€). Evidentment, també influeix el sistema de calefacció, òbviament, doncs els costos no són iguals si es disposa de calefacció per gas natural, elèctrica, propà (entre 848 i 1.040 euros a l’any), o per gasoil (entre 1.112 i 1.224 euros anuals), així com la zona climàtica en la qual estigui situat l’habitatge.

Segons les dades llançades per Pwc, la despesa mitjana en calefacció amb gas natural suposa a una família espanyola entre 760 i 928 euros l’any, mentre que la despesa mitjana de calefacció elèctrica es tradueix en un desemborsament d’entre 1.960 i 2.168 euros anuals. Blog Calor y Frío

Com afavoreix l’estalvi un bon aïllament tèrmic?

Entenem que, arribats a aquest punt del nostre article, cal preguntar-se quines mesures es poden adoptar per reduir el consum energètic a les nostres llars. I la resposta, segons l’IDAE, és senzilla: «la rehabilitació mitjançant aïllament tèrmic és una de les millors mesures. Qualsevol acció en aquest sentit constituirà un estalvi net d’energia«. Recordem que, en termes generals, l’aïllament tèrmic consisteix a aconseguir «que els elements d’un habitatge en contacte amb l’exterior augmentin la seva resistència al pas de la calor, la qual cosa s’aconsegueix incorporant materials aïllants en murs exteriors, cobertes, sòls, envans i buits«.

En el cas d’Aistercel, l’aposta és pels aïllants naturals, particularment la cel·lulosa, un aïllant natural d’excel·lents propietats que combina protecció contra el fred i, per tant, estalvi en calefacció, protecció contra la calor, i en aquest punt es distingeix d’altres materials, i una important capacitat d’absorció acústica. És a dir, la cel·lulosa és un aïllant natural i sostenible que protegeix contra el fred, la calor i el soroll. D’aquesta forma, a més de reduir la factura de calefacció a través de la millora de la qualificació energètica, també tindrà un impacte positiu en la factura de la llum, especialment a l’estiu, quan entra en funcionament l’aire condicionat, present en el 42,8% de les llars segons el Panell de Llars del segon semestre de 2015 elaborat per la Comissió Nacional del Mercat i la Competència.

És rendible invertir en aïllament tèrmic amb cel·lulosa?

La resposta és sí. Aistercel garanteix un estalvi de fins al 40% a partir de l’insuflat de cel·lulosa en parets i coberta, per la qual cosa el període d’amortització del cost de l’aïllament tèrmic se situaria en 3 o 4 anys. A partir d’aquest moment, i tenint en compte que una vegada omplertes les càmeres amb cel·lulosa (en cas d’insuflat) l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa és per a tota la vida ja que no minva, no s’assenta ni perd propietats amb el pas del temps, la projecció d’estalvi a llarg termini és extraordinària. Per tant l’estalvi és real i és per a tota la vida. Una gran inversió, sens dubte.

Aistercel aïllarà el seu habitatge en una jornada de treball, sense gaires molèsties, sense renunciar a l’espai i notarà els efectes des del primer minut. No únicament des del punt de vista econòmic, que per si sol ja justificaria escometre l’aïllament tèrmic, sinó que a més ofereix una altra sèrie d’avantatges. En definitiva, i des de l’experiència acreditada d’Aistercel durant més de 10 anys dedicats a l’aïllament tèrmic d’habitatges (abans com ECOmarc), la cel·lulosa és estalvi, benestar i confort. Una vegada hàgim passat per casa seva, no veurà cap diferència però notarà la diferència. Estalviar fins a 800 euros anuals en calefacció dependrà òbviament de diferents factors, la qual cosa és indubtable que millorarà la qualificació energètica gràcies a l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa.

Si necessiten més informació o un pressupost aproximat del que costaria dur a terme l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa, no dubtin a contactar amb nosaltres.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Informi-se’n sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....