Estalviar en calefacció per sempre amb cel·lulosa

Estalviar en calefacció per sempre? És possible estalviar en calefacció sense canviar la caldera, sense canviar de tarifa o de companyia? Que sí, que es pot estalviar en calefacció per sempre sense canviar de caldera, sense canviar res, gairebé sense obra i en un sol dia.

De veritat: podem fer de la nostra llar un lloc energèticament eficient amb una mínima i objectivament rendible inversió, amb pràcticament el mateix que et gastaries en una televisió de 55 polzades ultra HD 4K (fins i tot menys, bastant menys). I l’estalvi en la factura podria arribar a ser del 40%. Sí, sí, com ho llegeixes.

I per sempre. Perquè millorar l’aïllament tèrmic i acústic d’un habitatge mitjançant l’insuflat de cel·lulosa és millorar l’eficiència energètica, és estalviar en calefacció per sempre. Perquè tant el material com el sistema per aïllar parets i sostres, sense obres i vàlid gairebé per a tot tipus d’habitatges, dura per sempre. Sense manteniment, sense reduir prestacions.

Evidentment, influeix la zona climàtica en què es trobi l’habitatge i el tipus de calefacció instal·lat, però els percentatges són sempre els mateixos: invertir en cel·lulosa és, per exemple, un excel·lent antídot contra el preu de la llum. I, evidentment, els resultats són més espectaculars si parlem de l’aïllament tèrmic d’edificis o equipaments públics. Exemple d’això és l’Ajuntament de Vacarisses.

L’Ajuntament de Vacarisses preveu que el consum de climatització i calefacció es redueixi entre un 30% i un 40%. Aquestes xifres equivalen a un estalvi econòmic aproximat d’entre 4.000 i 5.000 euros anuals.

En el llibre ‘Stop al canvi climàtic‘, del meteoròleg Francesc Mauri, s’explica que en el consum d’energia en una llar tipus, la climatització s’emporta el 42,8%, sent la major part (el 41,4%) per la calefacció i la resta (1,4%) per a la refrigeració. La resta del consum es reparteix entre els electrodomèstics (22,3%), especialment la nevera, escalfar l’aigua (17%), l’activitat a la cuina (11%) i la il·luminació (7,7%).

«La climatització representa el 42,8% de la despesa energètica d’una llar tipus»

El meteoròleg, que apareix a la televisió pública catalana, especifica també per on es perd aquesta energia a les nostres llars. I la majoria es reparteix (oh sorpresa!) entre el sostre (30%) i les parets sense aïllar (25%). Encara que també és considerable la pèrdua en la renovació de l’aire (20%) o ventilació (el recomanable és no més de 20 minuts).

La resta es reparteix entre les finestres (13%), millors amb vidres de baixa emissivitat i amb pont tèrmic (5%). I, com en altres ocasions, et recomanem que facis la prova de l’encenedor per comprovar que, efectivament, estàs perdent diners …

Com estalviar en calefacció per sempre? Reduint les fuites d’energia

Com reduir aquestes pèrdues energètiques que redunden en pèrdues econòmiques? Doncs mitjançant un bon aïllament de sostre i parets. I si a sobre ho fem amb cel·lulosa, contribuïm a disminuir també la petjada ecològicaLa cel·lulosa és un potent aïllant hivernal i el millor estival, gràcies a la seva capacitat d’emmagatzematge de calor.

A més, per la seva elevada porositat, també és un magnífic aïllant acústic com pots veure en el següent vídeo.

Què més es pot demanar? Vols millorar l’aïllament tèrmic de casa teva i començar a estalviar en calefacció en harmonia amb la protecció i el respecte per al mediambient? És més barat del que penses. I, per descomptat, la informació personalitzada és totalment gratuït.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....