Estalviar diners gràcies a la cel·lulosa: un exemple molt real

Estalviar diners gràcies a la cel·lulosa. Gràcies, més concretament, a la millora de l’aïllament tèrmic. És gairebé un mantra que repetim i no ens cansarem de fer-ho. Perquè és tan cert com l’exemple que et mostrem a continuació. Fa poc publicàvem a Facebook les dades d’estalvi que amablement ens van traslladar uns clients de Gavà que van aïllar el seu habitatge amb cel·lulosa, i que han pagat aquest hivern, segons ens han explicat, prop de 400 euros menys en calefacció. Pràcticament han amortitzat en un hivern la totalitat del cost de l’aïllament tèrmic mitjançant l’insuflat de cel·lulosa. El proper hivern tornaran a estalviar el mateix. I al següent, i a l’altre… I així fins a l’eternitat, perquè la cel·lulosa insuflada en càmera millora l’aïllament tèrmic, no necessita manteniment i és per sempre. Per això també diem sovint que invertir en la millora de l’aïllament tèrmic de parets i sostre és més rendible que un pla de pensions.

Estalviar diners a l’hivern i a l’estiu

Estalviar diners a l’hivern i a l’estiu. Estalviar diners en calefacció i aire condicionat sense haver de modificar potències ni tarifes. I és que aquí està la clau de volta del que és l’eficiència energètica d’un habitatge, un edifici, un local o un equipament. No es tracta del sistema de calefacció o la tarifa contractada com l’energia que necessites gastar per mantenir la temperatura desitjada. Si la calor s’escapa per les parets o el sostre, la calefacció no es pot aturar perquè mai no arriba a la temperatura volguda. Encara no has fet la prova de l’encenedor?

El mètode d’insuflat en càmera és apte per a gairebé tot tipus de construccions. I un exemple clar d’estalvi de diners és l’Ajuntament de Vacarisses, el qual va calcular l’estalvi en 5.000 euros anuals. Actua a l’hivern tot protegint-te contra el fred, a l’estiu contra la calor i tot l’any contra el soroll. I tot gràcies a les propietats de la cel·lulosa.

Estalviar diners no és l’únic que Norma i José han aconseguit gràcies a la millora de l’aïllament tèrmic de casa seva a Vilanova del Vallès. Ja t’havíem explicat l’actuació que vam fer a casa seva, però ara el seu testimoni, el grau de satisfacció amb la nostra feina i la constatació, un cop més, que es nota la diferència si aïlles amb cel·lulosa ens animen a continuar treballant. Perquè ens reconforta saber que hem posat punt final a una sagnia de diners i hem millorat la confortabilitat d’allò que ha de ser una llar.

I tu? Quan penses començar a estalviar diners gràcies a la cel·lulosa?

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Ahorra dinero con celulosa» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

 

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....