Estalvia en calefacció aïllant casa teva amb cel·lulosa

És possible estalviar en calefacció?

Estalviar en calefacció no només és possible, sinó necessari. Per a l’economia personal i familiar, per suposat, però també de cara a l’estalvi energètic global. Però anem primer a la qüestió més domèstica. Perquè hem començat afirmant que estalviar en calefacció és possible i necessari. Però la qüestió és com.

Consells per estalviar en calefacció

És fàcil trobar consells i recomanacions sobre com estalviar en calefacció a partir de gestos senzills. Segons el tipus de calefacció que tinguis a casa, per exemple purgar els radiadors abans que comenci el fred de veritat, està entre els consells més habituals per estalviar en calefacció.

No obstant això, hi ha algun denominador comú en aquestes llistes de consells. Crida l’atenció que s’hi trobin propostes com «dormir amb nòrdic o bones flassades per la nit, i anar amb dessuadora o jersei durant el dia» com un petit truc casolà per estlaviar en calefacció. I diem que crida l’atenció perquè alguns dels consells més habituals tendeixen a respondre a la pregunta des de l’adaptació o gairebé la resignació. Però es tracta de pagar menys i viure millor, i no a l’inrevés, pagant de més o passant fred a casa teva trobant l’oferta que trobis.

La importància d’un bon aïlament tèrmic

Sense treure importància als consells habituals bàsics, comptar amb un bon aïllament tèrmic és fonamental. És, de fet, la resposta definitiva a la pregunta de si és possible estalviar en calefacció. Tenint en compte que la despesa mitjana en calefacció pot variar fins 800€ segons l’eficiència energètica de l’habitatge, i que la factura de la calefacció suposa el 70% de la despesa de les nostres factures anuals, invertir en la millora de la calefacció energètica de casa teva és molt rendible a curt i a mitjà termini.

Invertir en aïllament tèrmic és estalviar en la factura de la calefacció per sempre. Tots els hiverns. Almenys si l’aïllament tèrmic és amb cel·lulosa. Aistercel garantitza que l’estalvi és per sempre a partir d’una única instal·lació, mitjançant projectat o insuflat en parets, sostres i cobertes. Sense gairebé obres i, en la majoria dels casos, en un únic dia.

Abriguem les parets de casa teva protegint-la del fred a l’hivern i de la calor a l’estiu. A més de millorar la qualificació energètica, notaràs la diferència. Perquè amb la cel·lulosa tindràs un dos en un: aïllament tèrmic i acústic per al teu habitatge.

Vols conèixer-ne més detalls? T’aniria bé saber quant et pot costar i quant pots estalviar?

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....