Estalvi d’energia: tot comença amb un bon aïllament tèrmic

L’energia més barata és aquella que no es consumeix. Amb aquesta premissa, el 21 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Estalvi d’Energia. El seu objectiu és el de reflexionar sobre els nostres hàbits i sobre què podem fer per a un ús més eficient de l’energia de les nostres llars. I per aconseguir aquest objectiu, l’aïllament de parets, terres i sostres és bàsic.

La Unió Europea ha disposat una directiva per a l’estalvi d’energia per la qual s’estableix que el 31 de desembre de 2018 i de 2020 tots els nous immobles de propietat i ocupats per autoritats públiques, i tots els privats, respectivament, siguin de consum energètic gairebé nul.

És a dir, es pretén no únicament estalviar diners en la factura de gas o d’electricitat, sinó també reduir les emissions contaminants i l’ús dels recursos no renovables, la qual cosa implica una millora substancial per al medi ambient.

Tenint en compte que, actualment, els edificis són responsables de més del 40% del total d’energia que consumim i, per tant, de la contaminació que aquest consum genera, l’insuflat de cel·lulosa resulta la solució ideal per adaptar-se de forma adequada a aquesta directiva europea. Com ja hem dit anteriorment, l’insuflat de cel·lulosa no només permet un estalvi d’energia, sinó que també permet un estalvi econòmic.

La cel·lulosa ofereix protecció integral: contra el fred, la calor i del soroll.

I és que es pot fer un ús més eficient de l’energia instal·lant un sistema d’aïllament de forma senzilla, ràpida, efectiva i, sobretot, més econòmica que altres sistemes, tal com han pogut comprovar tots els clients que han confiat en nosaltres. Perquè l’insuflat de cel·lulosa no només protegeix contra el fred o la calor, també del soroll.

Vols comprovar-ho tu també? Consulta el preu d’aïllar tècnicament el teu habitatge sense cap tipus de compromís. Contactarem amb tu per conèixer determinades dades amb precisió abans de facilitar-te un preu.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....