El secret millor guardat per aprofitar l’aïllant de cel·lulosa

Per protegir la teva llar, el millor és instal·lar un aïllant de cel·lulosa. Tanmateix, és primordial que puguis conèixer els secrets que són importants per poder escollir la millor opció per al teu habitatge.

És a dir, que hi ha algunes coses que només saben els especialistes, en base a tota la seva experiència. Han pogut descobrir què s’ha de saber abans de poder prendre una decisió sobre la instal·lació de la cel·lulosa com aïllant.

Quins secrets has de conèixer?

Per això has de conèixer el seu millor secret, que és conèixer els tipus d’instal·lació que existeixen i, en aquest sentit, escollir la més convenient per a tu. Existeix el sistema d’insuflat i el sistema de projectat.

Sistema d’insuflat

La instal·lació d’aquest aïllant és molt ràpida i poc invasiva, el que significa que no s’ha d’enderrocar res ni trencar cap tipus de paret (si és a parets on ho vols instal·lar)

Aquest tipus d’instal·lació es fa molt ràpid i depenent de l’empresa que contractis dependrà també la rapidesa i la presició amb què ho facin. Nosaltres, des d’Aistercel, hem pogut desenvolupar un sistema ràpid i efectiu d’instal·lació de cel·lulosa. Per això volem informar-te sobre les tipologies d’instal·lació amb la finalitat de què sàpigues més i puguis anar pensant abans de prendre la desició final.

Sistema d’insuflat de cel·lulosa

El primer que has de saber és que el seu funcionament és a partir de la injecció de l’aïllant a granel per tota l’àrea desitjada, amb la finalitat de tenir un sistema d’aïllament sense ponts tèrmics.

Això, alhora, evita la circulació d’aire com a principal objectiu. És a dir, que s’evita que el fred o la calor traspassin a l’interior de l’edifici o habitatge. De la mateixa manera, es redueixen de manera important les pèrdues energètiques.

Per això a mig i llarg termini estalvies diners a la teva factura. Aquest sistema és ideal per a edificis que no disposin d’aïllament i que tinguin cambres d’aire. També el pots utilitzar en un únic habitatge, però com hem dit abans; tot depèn de la valoració que facin els experts de la teva llar.

Sistema de projectat

Consisteix en què el material queda adherit a qualsevol superfície. És a dir, tant en parets com en sostres, o bé en cobertes o qualsevol espai on es requereixi.

És aplicat a través d’un sistema amb mànegues, de manera que es ruixa el material i es forma una capa d’aïllament compacte i lliure de juntes. Un cop acabada la feina i amb l’assecat respectiu, es poden continuar realitzant obres d’acabat professional en l’habitatge o s’edifici si es requereix.

L’avantatge d’aquesta modalitat és la rapidesa amb la que es pot ruixar el producte, així com la reducció de costos de material i mà d’obra, aconseguint un gruix de fins a 20 cm en parets i sostres, fins i tot actuant sobre el guix que ja estigui pintat.

Manta de cel·lulosa

Aquest mètode consisteix a desplegar amb un equip especialitzat una capa amb un gruix de 25 cm d’aïllant de cel·lulosa. Aquest és un dels mètodes més comuns que s’apliquen avui dia als habitatges, especialment en teulades i cobertes no transitables, i dels més efectius.

L’equip d’Aistercel t’ofereix aïllament amb cel·lulosa a partir de la tècnica de bufat, amb la finalitat de donar-te una millor experiència quant al rendiment del producte. Això és gràcies a que la cel·lulosa a granel col·locada amb bufat genera un bon coeficient tèrmic i una excel·lent capacitat calorífica.

Com a resultat, podràs sentir com casa teva sempre estarà fresca, independentment de l’època de l’any. Fins i tot quan fa fred la casa es manté bastant fresca i una temperatura molt agradable.

Ara que coneixes el secret, pren la teva decisió

Ara que coneixes el secret d’on es troba la cel·lulosa a casa teva, et recomanem contactar-nos perquè puguis tenir una experiència molt agradable i protegeixis la teva llar davant riscos ambientals i fins i tot riscos biològics com, per exemple, les plagues.

Cal recordar entre les característiques de la cel·lulosa que, en combinació amb les sals bòriques, es converteix en un material altament insecticida. Per últim, pots trobar diferents informacions al nostre blog sobre altres propietats i característiques de la cel·lulosa, amb la finalitat que puguin contribuir a que prenguis la millor decisió possible.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....