El que has de saber sobre l’aïllament de cel·lulosa

Existeix molta informació sobre l’aïllament de cel·lulosa. Per això és molt important que puguis conèixer com obtenir un aïllament econòmic i de qualitat per protegir la teva llar.

Abans d’entrar en matèria, has de conèixer primer quins són els mètodes en els quals treballa l’aïllament de cel·lulosa i com es produeix per aïllar tèrmicament la teva llar. El primer que has de saber és que és un procés bastant econòmic i senzill de realitzar.

Què és exactament l’aïllament de cel·lulosa?

La cel·lulosa en sí mateixa és un aïllant tèrmic que prové de la trituració de papar de diari, cosa que és una bona notícia perquè s’està reciclant. És a dir, que a partir del reciclatge dels papers, aquests es barregen amb sals bòriques, la qual cosa li dóna al material característiques interessants.

Entre aquestes característiques es troba la ignífuga, la insecticida i la fungicida. Això significa que es converteix en un material idoni per ser un aïllant de qualitat.

Un altre detall sobre la fabricació de cel·lulosa

El procés de fabricació és totalment diferent a la dels demés aïllants tèrmics que existeixen, com per exemple la llana de roca o la llana mineral. En aquest sentit, el procés és totalment amigable amb l’ecologia i consumeix molt poca energia.

De fet, moltes persones creuen que la cel·lulosa no és un bon aïllant degut a que, com és produït amb paper reciclat, no resistiria incendis.

Tot i això, el que no sap molta gent és que a aquest paper se li adhereixen altres materials com sals bòriques, que donen com a resultat un aïllant tèrmic que no és inflamable. Tampoc no genera gasos tòxics i evita fins i tot la propagació del foc fins 1500 graus de temperatura.

Avantatges de l’aïllament de cel·lulosa a la teva llar

Abans de poder conèixer els avantatges d’injectar cel·lulosa a les parets és important saber els avantatges de l’aïllament en general:

  • És un material ecològicament amigable amb el medi ambient i és fàcil de transportar. Tot això sumat al seu procés de fabricació, que també és reponsable amb el medi. Les deixalles que genera són també reciclables.
  • També té una propietat d’adaptació que fa que pugui cabre en qualsevol lloc. Això la converteix en un aïllant súmament poderós i versàtil a nivell tèrmic. Al mateix temps aquesta propietat evita que les parets es moguin, la qual cosa fa que l’entrada del fred a l’interior de l’habitatge sigui altament improbable.
  • També treballa molt bé contra la calor, ja que la seva composició fa que pugui transpirar i permet que l’habitatge tingui una temperatura agradable degut a la seva versatilitat. En injectar cel·lulosa estàs garantint una llar amb temperatura amigable i que correspon al clima del moment.
  • Les sals bòriques també permeten convertir aquest aïllant en un fungicida i insecticida. Això evita la propagació de fons i insectes.
  • Ajuda a economitzar, degut a que es redueixen els costos mensuals per concepte de calefacció o sistemes d’aire condicionat, depenent de la temporada.

Per tot això, des d’Aistercel et podem oferir els millors serveis en aïllament de cel·lulosa amb la finalitat de que puguis protegir la teva llar.

Fes una inversió intel·ligent i redueix les teves factures mensuals gràcies a l’aprofitament de les propietats de la cel·lulosa.

Contribueix a més amb el medi ambient i genera l’ús inteligent dels materials reciclables.

Pots contactar-nos per a fer qualsevol altra pregunta o suggeriment, així com també veure la resta dels nostres posts per conèixer més sobre l’aïllament de cel·lulosa i com insuflar-la en parets amb èxit.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....