Confia l’aïllament de la teva llar a Aistercel. Notaràs la diferència

L’aïllament de cel·lulosa en les parets, es nota?

Sí, n’estem convençuts. Ho sabem per experiència: l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa insuflada en parets, sostres i cobertes, es nota. La diferència entre l’abans i el després, encara que no es vegi, es nota.

Ho notaràs en la teva butxaca: perquè pagaràs un 40% menys en calefacció i aire condicionat amb un aïllament tèrmic amb cel·lulosa d’Aistercel.

Ho notaràs en el confort: perquè la cel·lulosa és un potent aïllant tèrmic i acústic. El soroll exterior es quedarà fora després d’insuflar la cel·lulosa a les parets de la teva llar.

I ho notarà tota la família: la capacitat per regular humitats de la cel·lulosa i les seves propietats antifúngiques faran que gaudeixis d’un confort ambiental a la teva llar encara més saludable.

Tot en un sol dia i per sempre amb Aistercel. Notaràs la diferència! Però expliquem-ne algunes de les raons:

Aïllant amb cel·lulosa pagaràs un 40% menys de calefacció (i aire condicionat):

Utilitzant la cel·lulosa com a aïllant per a les parets de la teva llar, segellaràs el que avui són fuites d’energia i, per tant, fuites de diners. Necessitaràs posar la calefacció molt més temps per mantenir la temperatura de confort que vols mentre el fred (a l’hivern) s’esmunyi per parets, sostres, calaixos de persiana, endolls, finestres… És així de senzill. I a l’estiu, el mateix. De res serviran les frigories del teu aire condicionat o el sistema de climatització si no aïlles tèrmicament la façana, la teulada… No t’ho creus? Hi ha qui ja ho ha provat i confirma el que diem. Fes un cop d’ull a aquest vídeo en el qual apareix  Marc Soriano, mesos abans de convertir-se en Aistercel. El telèfon que hi apareix continua sent el seu!

Per què la cel·lulosa com a aïllant tèrmic?

La cel·lulosa ISOCELL, certificada i fabricada a França a partir de paper de periòdic reciclat tractat amb sals bòriques, que li afegeixen la propietat antifúngica, insuflada en parets, sostres i teulades o cobertes, converteix l’envolupant de la teva llar en un autèntic mur tèrmic. El coeficient de conductivitat tèrmica de la cel·lulosa, el valor pel qual es mesura la capacitat d’aïllament dels materials, és de 0,040 w/mk (coeficient K). Això la situa en el grup capdavanter dels aïllants tèrmics naturals, i molt per sobre de materials com l’escuma de poliuretà o el polietilè extruït, segons il·lustren en el bloc de la Casa Ecológica mitjançant un article dedicat a la conductivitat tèrmica dels aïllants i l’energia requerida per produir-la. I és que si bé els valors de coeficient K poden ser relativament similars, tot canvia quan comparem l’energia necessària per produir l’aïllant. I en aquest punt la cel·lulosa marca diferències. Aquí pots conèixer amb més detall les propietats i beneficis de la cel·lulosa.

Aïllant tèrmic, i acústic

La cel·lulosa és un aïllant dos en un. Si bé cal matisar que no parlem d’insonorització, sí destaca la capacitat d’absorció acústica. El mateix fabricant parla d’una diferència de fins a 7decibels comparada amb altres materials. Una xifra que, com corroboraven en el vídeo els veïns de Montcada i Reixac, es nota. Menys soroll exterior és més confort i més intimitat. Qualitat de vida, en definitiva, gràcies a l’abric de la cel·lulosa que pots insuflar aquest hivern en parets, sostres i cobertes.

Un aïllant natural capaç de regular la humitat

Com expliquem al nostre web, i sempre a partir de la informació del fabricant de cel·lulosa que utilitza Aistercella capacitat de la cel·lulosa d’emmagatzemar humitat sense que disminueixin les seves propietats com a aïllant tèrmic la converteixen en un eficaç regulador d’humitat i d’espais de vida. Notaràs la diferència!

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Comença a notar la diferència![/vcex_button]

 

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....