Cel·lulosa: propietats d’aquest aïllament per millorar la teva llar.

La cel·lulosa ha arribat per quedar-se al mercat gràcies a les seves qualitats. En aquest sentit, volem que coneguis amb detall cadascun d’aquests avantatges i propietats de la cel·lulosa per aïllar casa teva. Així mateix, com un producte molt positiu per al teu immoble.

Ja sigui que ho vulguis per instal·lar a casa teva o a l’oficina o per cobrir algun edifici, has de saber les raons de per què és tan convenient. Per tot això, et presentem a continuació les qualitats de la cel·lulosa a nivell tècnic que permetran ajudar-te a prendre la decisió d’utilitzar aquest aïllant al teu immoble de preferència.

Redueix els costos d’energia al teu immoble

Així com ho has llegit! L’aïllant de cel·lulosa minva la despesa energètica entre un 20 i un 50%. Això ocorre sobretot a mitjà i llarg termini després de la instal·lació de l’aïllant.

Gràcies a la seva actuació com una barrera que no permet oscil·lacions de temperatura, no deixa escapar ni calor ni fred. Això genera com a resutat que la casa sempre tingui una temperatura molt agradable. És a dir, que té un alt nivell d’absorció i proporciona una excel·lent temperatura al teu immoble. Així que podràs passar un dia a dia confortable tant a casa teva com a l’oficina.

Ni emet gasos tòxics ni és inflamable

La cel·lulosa té un component anomenat àcid bòric, el qual permet donar-li propietats fungicides. Al mateix tems, li dóna propietats ignífugues i insecticides. Això significa que no hi ha possibilitat de què es propagui el foc.

Tampoc no es derreteix i això també li permet evitar l’emissió de gasos tòxics com el que fan altres aïllants. De fet la cel·lulosa es comporta com un producte que no permet l’oxigenació que necessitaria el foc per a propagar-se. En sí actua com a retardant natural per al foc, la qual cosa és una gran opció per instal·lar-lo en habitatges o edificis.

Evita la creació de fongs i bactèries

La idea de conèixer els avantatges i propietats de la cel·lulosa per aïllar casa teva és poder controlar les fugues de calor o de fred, amb la finalitat de què l’immoble sempre tingui una bona temperatura. No obstant, alguns productes del mercat manquen de la transpiració necessària per a que les parets facin la seva feina.

Això crea humitat, l’ambient va canviant i genera tant condensació com les bactèries resultants d’aquest procés de forma natural. Davant d’això la cel·lulosa, en tenir les seves qualitats higroscòpiques, pot atraure la humitat de l’ambient i la va emmagatzemant.

Després la va refusant, tot això sense alterar la resistència tèrmica. Al mateix temps continua comportant-se com un aïllant Com a resultat es genera un regulador de l’ambient i al mateix temps evita que es generin bactèries i fongs que són molt peligrosos per a la seva salut.

No és tòxic i tampoc corrosiu

La cel·lulosa, al ser un material aïllant, no emet cap substància tòxica que pugui ser perjudicial per l’ésser humà. Tampoc no emet gasos que puguin fer mal al medi ambient o a plantes i animals.

Igualment, no existeixen recomanacions de seguretat per a la seva manipulació. L’única prevenció que existeix és al moment de la seva instal·lació per part dels especialistes. Aquest és un dels avantatges i propietats de la cel·lulosa per aïllar casa teva.

En aquest cas, l’equip d’Aistercel compta amb tot l’equipament necessari per fer una instal·lació amigable al seu immoble. La idea de tot això és poder brindar-li un servei de qualitat i que vostè tingui un immoble protegit davant les condicions ambientals i davant riscos bacteriològics o tòxics.

Consideracions finals sobre la cel·lulosa

En haver conegut aquestes qualitats que presenta la cel·lulosa, l’important és que puguis anar informant-te més sobre el procés d’instal·lació, així com de les tipologies d’instal·lació adients pel teu immoble.

Per això és important que puguis concedir una visita a l’equip d’experts per a que valorin el teu habitatge adequadament. Recorda que aquest tipus de materials han de ser manipulats per professionals i no has de permetre cap errada en aquest sentit.

La seguretat i proteció de la teva llar o ofiina no té preu. Per això, informa’t bé i visita el nostre blog per conèixer totes les novetats i informació addicional al voltant de la cel·lulosa com aïllant. Així mateix, coneix més sobre els avantatges i propietats de la cel·lulosa per aïllar casa teva a les nostres xarxes socials.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....