Cel·lulosa, la millor opció per a aïllar tèrmicament una casa rural

Siguem sincers. Qui no ha desitjat alguna vegada adquirir una vella casa rural para transforma-la al nostre gust, donar-li la nostra personalitat? Tenir una casa a la muntanya o al camp té els seus avantatges, és clar, encara que la zona on tenim l’immoble sigui molt calorosa a l’estiu i molt freda a l’hivern, podem tenir un problema si no hem realitzat una bona rehabilitació, basada en el reciclatge i que millori l’eficiència energètica.

Els edificis antics, cas de la majoria de cases rurals, solen tenir problemes d’aïllament tèrmic ja que en la seva construcció no s’acostumava instal·lar materials aïllants. Així doncs, la pèrdua de calor se sol produir a través de finestres, parets i sostres, cosa que es tradueix també en una pèrdua d’energia i de diners en haver de compensar la temperatura, tant a l’estiu com a l’hivern. Davant aquesta situació, l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa es presenta com la millor opció, també per estalviar diners.

I no ens oblidem de les teulades, que són la major font de pèrdua energètica, sobretot quan donen a càmeres de coberta o directament a l’exterior. Per això és altament recomanable un bon aïllament tèrmic. Les càmeres en el fals sostre són ideals per a l‘insuflat amb cel·lulosa, ja que altres materials, com el suro granulat, per exemple, tenen major pes i són més inestables. La cel·lulosa, per la seva composició i la densitat amb la qual es projecta (30-35 kg per metre cúbic), es queda endurida i estable.

Estalvia diners i energia amb l’insuflat de cel·lulosa

Tant al sostre com a les parets es pot evitar la pèrdua energètica a través de l’insuflat de cel·lulosa. Es tracta d’una tècnica rendible i econòmica i, fins i tot, ecològica, recomanada per a tot tipus de superfícies i cavitats. El truc consisteix a injectar cel·lulosa de forma senzilla i sense obres, per la qual cosa és un sistema ideal per a tot tipus d’immobles, fins i tot de grans dimensions com les cases rurals. Així, la casa rural que vulguis reformar aconseguirà que els teus amfitrions no se sentin atabalats per la temperatura en qualsevol època de l’any.

I tu? Ara que arriba el fred de l’hivern, vols aïllar casa teva amb cel·lulosaVols estalviar diners i energia? Doncs no dubtis a preguntar i demanar pressupost sense compromís. Estarem encantats d’atendre el teu cas.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....