Avantatges de l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa: un exemple a Viladecans

Quan parlem dels avantatges de l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa sovint subratllem amb èmfasi l’estalvi com a principal benefici. I és cert, ja que la qualitat de l’aïllament tèrmic és proporcional a l’estalvi energètic i, per tant, econòmic.

És una regla molt senzilla: per mantenir una temperatura de confort, que segons tots els experts se situa entre els 19 i 21 ºC durant el dia, baixant fins als 16ºC a la nit mentre dormim, és necessari un esforç energètic que segons el tipus de calefacció i la zona climàtica en la qual es resideixi, té un cost major o menor.

No obstant això, si l’aïllament tèrmic de les parets i la coberta com a elements principals és inexistent o insuficient, la demanda d’energia per mantenir aquesta temperatura de confort tendeix a ser permanent i infinita. Si la calor de l’interior s’escapa o bé el fred de l’exterior entra, ens obliga a mantenir la calefacció treballant sense descans, consumint sense control, engreixant les factures irremeiablement.

Bé, irremeiablement no. De fet, aquí radica un altre dels avantatges de l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa. En el cas d’aquest habitatge a Viladecans (Barcelona), construït l’any 2000, la propietària ens va descriure les seves motivacions per aïllar tèrmicament amb cel·lulosa casa seva de la següent manera:

  • Diferent temperatura a les habitacions en funció de la seva orientació.
  • Molestes corrents d’aire.
  • Elevat consum en calefacció sense aconseguir temperatura de confort

Cal assenyalar que l’habitatge comptava amb un aïllament tèrmic mitjançant poliuretà projectat (2 centímetres) totalment insuficient.

El remei va arribar de la mà d’un bon aïllament tèrmic (i acústic gràcies a les propietats de la cel·lulosa). En aquest cas, a més, per l’exterior de les parets, la qual cosa va reduir encara més les petites molèsties que sempre sol generar el procés. En dos dies de treball, Aistercel va insuflar cel·lulosa en les càmeres, millorant l’envolupant tèrmica per protegir la casa contra la calor, el fred i el soroll.

Un altre dels avantatges de l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa és la relativa senzillesa del mètode d’aplicació. Ho vam fer utilitzant un filtre més petit per minimitzar l’impacte en la façana, completament inapreciable si no es coneix per endavant la ubicació dels accessos practicats. Us deixem aquí, no obstant això, dos vídeos explicatius del procés d’aïllament tèrmic amb cel·lulosa:

El diàmetre més petit del filtre d’insuflat ens permet fer els forats entre les juntes de les totxanes. En la planta superior, no obstant això, l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa des de l’interior com s’aprecia en la següent imatge.

Ventajas del aislamiento térmico con celulosa

 

Gairebé dues setmanes més tard, la propietària expressava la seva satisfacció perquè ja notava la diferència: la casa no es refredava tant i la calor generada per la calefacció no només es perdia sino que es mantenia per més temps.

Dades que, sens dubte, es traduiran en una menor demanda energètica, un menor consum de calefacció (i aire condicionat, donat que un altre avantatge de l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa és que també protegeix contra la calor) i, per suposat, una reducció substancial en les factures que, en alguns casos pot arribar als 800€ anualsI tot per estar a casa com a casa.

Vols que casa teva sigui la propera? I és que un altre dels avantatges de l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa és que dura per sempre. Estalviaràs mes a mes i per sempre.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Presupuesto para aislamiento térmico con celulosa sin compromiso» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....