Avantatges d’aïllar un edifici d’habitatges

Els avantatges d’aïllar un edifici d’habitatges, des del punt de vista de les prestacions de l’aïllant, en aquest cas la cel·lulosa, són idèntiques. És a dir, les propietats de la cel·lulosa redunden en una sèrie de beneficis directes per als residents relacionats amb l’estalvi, el confort i el benestar.

En el vídeo que il·lustra aquest article, Marc Soriano, gerent d’Aistercel, explica els avantatges d’aïllar un edifici d’habitatges gràcies a l’acord aconseguit per part del veïnat i famílies que formen la comunitat de propietaris des del punt de vista operatiu, en temps d’execució i molèsties. 

Avantatges d’aïllar un edifici gràcies a l’acord de la comunitat 

Si bé està explicat en el vídeo, anem a enumerar els avantatges associats a la capacitat del veïnat de la comunitat de propietaris que pren la decisió de millorar l’aïllament tèrmic de l’edifici, l’envolupant tèrmica. L’exemple és una comunitat a Torrefarrera, Lleida, però és extrapolable a qualsevol comunitat. 

  • Preu: Perquè no és el mateix desplaçar un equip per fer un habitatge que desplaçar un, dos o tres equips per fer, per exemple, sis habitatges. Fins i tot comptant amb l’obligatorietat de llogar una plataforma elevadora, com és el cas, el preu és molt més competitiu. El requisit és que els propietaris es posin d’acord en alguna cosa que és tremendament beneficiosa. Perquè millorar l’aïllament tèrmic és el millor antídot contra el preu de la llum  o contra  la pujades del gas.
  • Molèsties mínimes: Un altre dels avantatges d’aïllar un edifici en lloc d’un únic habitatge està relacionat amb les molèsties. Es minimitzen de forma molt considerable al no haver d’entrar en l’habitatge per practicar els forats d’accés a la cambra d’aire. Menys pols, menys molèsties. Ni tan sols és necessari moure els mobles, ni pintar després. Un fet que, de nou, redunda en un preu final més econòmic. 
  • Imperceptible: Perquè quan treballem des de l’exterior, en façanes d’obra vista, utilitzem un filtre que necessita únicament un forat d’accés de dos centímetres. Amb això volem destacar que es pot accedir a través de les juntes. I una vegada el morter s’ha assecat, resultarà pràcticament impossible detectar on es van realitzar. 

Protecció contra el fred, la calor i el soroll

Com assenyalem al principi, els avantatges d’aïllar un edifici, des del punt de vista de l’estalvi energètic, la millora del confort i el benestar són els mateixos que quan es decideix individualment. Perquè convé recordar que la cel·lulosa proporciona protecció contra el fred a l’hivern, la calor a l’estiu i actua com a aïllant acústic.

Si necessites més informació o simplement calcular el preu de millorar l’aïllament tèrmic de la teva comunitat de veïns, no dubtis a contactar amb nosaltres. Sense cap compromís, evidentment.

Millorar l’aïllament tèrmic és millorar l’eficiència energètica. És necessitar menys energia per mantenir la temperatura de confort, per mantenir el soroll fora de casa, per mantenir a ratlla el consum en calefacció. Aquest hivern pots estalviar fins a un 40% en les factures de climatització. Millorar l’aïllament tèrmic és una rendible inversió.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»flat» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....