Avançar-se al fred: aïlla casa teva amb cel·lulosa

Encara no han arribat les baixes temperatures, però tots sabem que ho acabaran fent. Així que el millor és avançar-se al fred i començar a aplicar mesures a casa per combatre’l i, alhora, estalviar en les factures. L’aïllament tèrmic amb cel·lulosa és l’alternativa per aconseguir ambdós objectius ja que, amb una petita inversió i sense obres es pot arribar a un estalvi de fins el 40%. Prova d’això són els testimonis dels nostres clients, el més paradigmàtic dels quals és el d’una casa de Vilanova del Vallès on portaven anys gastant centenars d’euros en calefacció. La cel·lulosa injectada dins les càmeres d’aire va ser la solució final que els va resoldre aquest problema.

Avançar-se al fred aïllant la llar és la millor opció per un hivern més confortable i econòmic

El procés d’aïllament que realitza Aistercel és molt senzill, només necessitem que hi hagi una càmera d’aire a les parets, cosa molt habitual a Espanya. Per accedir-hi es fan uns petits forats a la paret a aïllar i es farceix amb una màquina d’insuflat. Al final quedarà una massa compacta i homogènia, lliure de juntes, que converteix les parets en murs tèrmics capaces de protegir la llar del fred, la calor i el soroll. El mateix s’aplica a l’aïllament de teulades, falsos sostres i forats de persiana. Tot el procés es fa en poques hores (sempre depenent de la mida del pis o casa), i en alguns casos pot fer-se també per l’exterior, ocasionant encara menys molèsties.

La cel·lulosa, a més, és un material totalment ecològic, ja que està composada gairebé en la seva totalitat de paper de diari reciclat. Aplicada correctament elimina els ponts tèrmics que fan que la temperatura exterior es filtri als habitatges i viceversa. La cel·lulosa no s’inflama, no propaga flames i no es derriteix: tampoc no s’espesseix, ni minva, ni s’assenta amb el pas del temps, cosa que significa que és una inversió per tota la vida. Avançar-se al fred i aïllar casa nostra amb cel·lulosa és la manera d’aconseguir una llar més confortable i eficient energèticament.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....