Aistercel porta a terme l’insuflat de cel·lulosa durant una rehabilitació de façana a Barcelona

Què aporta l’insuflat de cel·lulosa en una rehabilitació de façana?

La resposta és evident: l’insuflat de cel·lulosa en una rehabilitació de façana aporta estalvi, molt d’estalvi. De fet, en algun article anterior ja hem explicat que rehabilitar és una inversió i no una despesa si es té en compte la millora de l’aïllament tèrmic.

En el cas que us presentem aquí, la rehabilitació de la façana d’obra vista d’aquest edifici situat al barri de Sant Andreu, a Barcelona, representava una oportunitat que no es podia deixar passar per millorar l’aïllament tèrmic, per millorar la protecció contra el fred, la calor i el soroll que aporta la cel·lulosa insuflada en càmera d’aire. Per tant, a més de la millora general de l’estructura i manteniment de l’edifici, els veïns gaudeixen ja d’unes llars més eficients, íntimes i saludablement acollidores gràcies a les propietats de la cel·lulosa.

Així doncs, en aquest punt ja podem assegurar que l’insuflat de cel·lulosa en una rehabilitació de façana aporta estalvi energètic per sempre mitjançant l’aplicació d’un material aïllant natural i sostenible que, a més, aïlla del soroll i regula la humitat ambiental.

Insuflado de celulosa en una rehabilitación de fachada

Però quins avantatges ofereix l’insuflat de cel·lulosa en una rehabilitació de façana pel que fa a altres sistemes?

Ja hem explicat amb anterioritat en què consisteix el sistema d’aplicació de la cel·lulosa mitjançant l’insuflat en parets. Ja sigui des de l’interior o des de l’exterior, les molèsties són mínimes i el temps d’execució ràpid. En aquesta web trobaràs més detalls i, fins i tot, vídeos que tracten d’explicar amb detall el procediment. Per tant, no ens estendrem gaire en detalls i ens centrarem en els avantatges.

El primer és obvi, atenent l’explicació anterior. És un sistema ràpid, eficaç, que amb prou feines genera molèsties i que la seva mecànica s’integra perfectament a la planificació del treball principal de rehabilitació de façana. Que el sistema d’aplicació mitjançant l’insuflat és com diem, ho patentitza algun dels nostres treballs recents. Per exemple, l’aïllament tèrmic de les dependències municipals de l’Ajuntament de Vacarisses, en el qual, a més d’unes importants xifres d’estalvi econòmic i/o energètic, no va ser necessari alterar gens l’activitat diària a l’interior de l’equipament.

És més barat o més car que altres sistemes d’aïllament tèrmic?

Fins a aquest punt hem volgut destacar les propietats del material, i l’agilitat del sistema d’aplicació. Un aïllant natural com la cel·lulosa i un mètode d’aplicació, l’insuflat, que no provocarà ni el més mínim retard en els treballs de rehabilitació. De fet, en aquest cas concret, Aistercel va aïllar tèrmicament l’edifici, de quatre plantes, en una setmana de feina i sense accedir a l’interior dels habitatges. Molèsties mínimes.

Però, a més, en aquest cas concret, comparant per exemple amb un sistema SATE, altament efectiu en la millora de l’envolupant tèrmica, ningú no ho discuteix, podem afirmar que l’insuflat de cel·lulosa és més econòmic amb el doble d’espessor, i òbviament més ràpid en l’aplicació.

Així doncs, si la teva comunitat de veïns està pensant a escometre obres de millora o manteniment a la finca, no oblidis posar sobre la taula l’opció de l’insuflat de cel·lulosa en una rehabilitació de façana. És ràpid, és eficaç, aïlla del soroll, protegeix contra el fred i la calor… I si ets una empresa dedicada a obres de rehabilitació de façanes o reformes en general, no oblidis l’opció més natural, senzilla i ràpida de millorar l’aïllament tèrmic de qualsevol tipus d’habitatge.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel: aislamiento térmico de viviendas con celulosa» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta[/vcex_button]

 

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....