Aïllem tèrmicament la coberta de l’escola Bàrkeno de Barcelona amb cel·lulosa insuflada

Durant un mes d’agost, Aistercel, llavors encara sota la marca ECOmarc, va dur a terme l’aïllament tèrmic a la coberta de l’escola Bàrkeno, de Barcelona, mitjançant cel·lulosa insuflada. Poc podem afegir al que vam mostrar i expliquem en el vídeo que t’oferim en aquesta entrada: apliquem una manta de 10 centímetres a la coberta de l’escola, aprofitant les obertures laterals i centrals que ens van permetre tirar de mànega per aplicar la cel·lulosa insuflada. Una actuació sobre 1700 metres quadrats de coberta que, gràcies al sistema d’aplicació, va afavorir un substancial estalvi en els costos de mà d’obra i una reducció dels temps necessaris.

Un sistema d’aplicació ràpid i econòmic, ja que evita haver d’aixecar tota la coberta, un aïllant natural d’excel·lents propietats que garanteix protecció contra el fred i la calor, a més del factor acústic. De fet, la cel·lulosa és un dels pocs aïllants naturals que reuneix en un únic material propietats d’aïllamient tèrmic i acústic.

L’aplicació de la cel·lulosa com a material aïllant en la coberta a través del mètode d’insuflat en manta genera:

  1. Un important estalvi en temps i mà d’obra sense perdre eficàcia.
  2. Un aïllament tèrmic i acústic efectiu gràcies a les propietats de la cel·lulosa i els 10 centímetres d’espessor resultants de l’aplicació.
  3. Un estalvi energètic superior al 40%.
  4. Una única aplicació, duradora i sostenible atès que la cel·lulosa és un aïllant natural.

La cel·lulosa insuflada pot aplicar-se en la coberta de casa meva?

La resposta és sí. I amb el mateixos beneficis. Poca obra, ràpida aplicació i amortització. Depenent de les condicions, del tipus de coberta i de l’accessibilitat, podem aplicar des de dalt o des de l’interior la cel·lulosa o l’aïllant natural escollit en cada cas sempre que pugui insuflar-se.

En qualsevol cas, Aistercel garanteix una òptima aplicació, generant les mínimes molèsties durant el mínim temps necessari per dur a terme l’aïllament tèrmic de casa teva. La manta de cel·lulosa d’un mínim de 10 centímetres convertirà la teulada de casa teva en un autèntic mur tèrmic, aconseguint estalvis directes en les factures relacionades amb l’aire condicionat o la calefacció d’almenys un 30%.

Aïllar el teu habitatge amb cel·lulosa costa menys del que creus i estalviaràs més del que imagines

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i et sorprendrem:

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta amb Aistercel[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....