Aïllar una casa unifamiliar: una inversió rendible

Aïllar una casa unifamiliar mitjançant l’insuflat de cel·lulosa en parets i sostre és una excel·lent inversió des de tots els punts de vista. Des del punt de vista energètic, aïllar parets i sostre, com en el cas d’aquest habitatge unifamiliar situat a Valldoreix (Barcelona), suposa un estalvi superior al 40% en calefacció. En aquest cas concret, disposant de calefacció mitjançant xemeneia de llenya, facin els seus càlculs sobre quant es va a estalviar, mes a mes i per sempre, el seu propietari.

Però no només des del punt de vista energètic. Una casa eficient és una casa que estalvia encara que sembli una trivialitat. Però, com ja indiquem en un altre article, només cal fer la prova de l’encenedor per comprovar si casa seva li està fent perdre diners. Perquè un habitatge protegit contra el fred, la calor i el soroll gràcies a les propietats de la cel·lulosa que Aistercel utilitza per dur a terme l’aïllament tèrmic és un habitatge eficient. Per què seguir pagant de més?

Així doncs, la rendibilitat econòmica de la inversió necessària per aïllar una casa unifamiliar tèrmica i acústicament està garantida a mitjà i llarg terminiMés rendible, fins i tot, que un pla de pensions, segons alguns experts. Però la rendibilitat no es posa de manifest únicament des del punt de vista econòmic. Perquè els propietaris d’aquest habitatge de Valldoreix gaudiran de més intimitat (menys soroll) i d’un ambient interior més saludable gràcies a la capacitat de la cel·lulosa per regular la humitat ambiental. A més, les  propietats antifúngiques derivades del tractament amb sals bóriques de la cel·lulosa durant el seu procés de fabricació, protegiran la llar de paràsits i insectes.

Aïllar una casa unifamiliar: parets i sostre en un sol dia i sense gaires obres

En aquest cas concret, Aistercel va dur a terme l’aïllament tèrmic del sostre mitjançant l’aplicació d’una manta de cel·lulosa de 20 centímetres d’espessor i les parets mitjançant l’l’insuflat de cel·lulosa des de l’exterior i els calaixos de persiana. Sense gaires obres perquè, com es pot apreciar en la imatge a continuació, el pas d’Aistercel per aquesta casa unifamiliar és imperceptible.

 

Aislar una casa unifamiliar insuflando celulosa

Aislar una casa unifamiliar en Sant Cugat

Perquè és marca de la casa deixar les coses tal com les trobem, fins i tot millor sempre que sigui possible. Per això Aistercel inclou en els seus pressupostos els treballs d’obra de paleta necessaris perquè el propietari de l’habitatge no noti res més que el silenci i el confort tèrmic. L’estalvi comença just en el moment en què sortim per la porta.

Winter is coming... Encara que sembli exagerat advertir-ho en el mes de setembre. I, amb l’hivern, l’augment de la demanda en calefacció. És hora de posar fi al malbaratament energètic perquè suposa esforç econòmic que es pot corregir per sempre amb un bon aïllament tèrmic. Vols que casa teva sigui la propera? No ho dubtis; pregunta sense compromís. Estarem encantats d’atendre el teu cas.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aislamiento térmico con celulosa Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Vull pagar menys en calefacció[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....