Aïllar tèrmicament un fals sostre: un exemple a Barcelona

Aïllar tèrmicament un fals sostre: com es fa?

Aïllar tèrmicament un fals sostre sota coberta de tipus volta catalana era l’objectiu plantejat. En un últim pis de l’Eixample de Barcelona, la seva propietària passava uns estius sufocants. I diem que «passava» perquè després que Aistercel insuflés cel·lulosa a la càmera creada entre la volta catalana del terrat i el fals sostre de pladur, la millora tèrmica, tant en termes de temperatura com d’humitat i, per tant, de confort, serà notable.

En el vídeo que hem preparat podeu trobar les explicacions sobre l’objectiu plantejat, així com les motivacions de la propietària a l’hora d’escollir Aistercel i la cel·lulosa certificada ISOCELL per aïllar tèrmicament un fals sostre pel qual la calor del terrat s’esmunyia a l’interior de l’habitatge amb la intensitat pròpia de la ciutat de Barcelona.

Aïllar tèrmicament un fals sostre en un només dia

Volem, lògicament, agrair la bona disposició, amabilitat, paciència i col·laboració de la nostra ja amiga Àgata per fer aquest vídeo.

L’objectiu era donar testimoniatge que, efectivament, Aistercel aïlla tèrmicament un habitatge en un únic dia, sense gairebé obres i tractant de reduir les molèsties a la mínima expressió.

I ho fem mitjançant l’insuflat o el projectat de la cel·lulosa, un material aïllant natural i sostenible, capaç, a més, d’oferir aïllament tèrmic i acústic en un únic material i amb una única aplicació.

Protecció contra el fred, la calor i el soroll a partir d’un aïllant natural, procedent de paper de periòdic reciclat i tractat amb sals bòriques que li confereixen propietats antifúngiques i una alta resistència contra el foc.

Amb aquesta actuació, i tenint en compte l’espessor final aplicat, Àgata ha abrigat el seu habitatge amb una manta aïllant natural de cel·lulosa que absorbirà calor a l’estiu i optimitzarà la despesa energètica necessària a l’hivern per mantenir una temperatura de confort a l’interior de la seva llar. Com ella mateixa diu, «és una inversió que fas puntualment i que et serveix al llarg del temps«.

Una inversió, en aquest cas aïllar tèrmicament un fals sostre, que reportarà beneficis econòmics (estalvi en calefacció i aire condicionat) i de confort. Si vols que la teva casa sigui la propera, si vols protegir la teva llar contra el fred, la calor i el soroll, no dubtis a contactar amb nosaltres.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Vull aïllar el meu habitatge[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....