Aïllar persianes amb panells de cotó

Encara que sigui simplement per curiositat, heu comprovat alguna vegada què hi ha darrere de la xapa metàl·lica que serveix de tapa per a les caixes de persiana? Si ho feu, no farà falta que afegim gaire informació més per entendre les raons per les quals és tan important aïllar persianes, perquè és tan important l’aïllament tèrmic.

Perquè, si feu un cop d’ull a les imatges que mostrem a continuació, veiem dos exemples que, lamentablement, són gairebé norma:

Aislar persianas con placas de algodón

Aislar persianas con placas de algodón Geopannel

En ambdues imatges, la primera pertanyent a un aïllament tèrmic que Aistercel ha dut a terme recentment a Gavà i del que pròximament us n’informarem, i la segona d’un pis a Castellbisbal, es pot apreciar com manquen d’un aïllament tèrmic efectiu.

De fet, en tots dos casos s’aprecia la utilització d’escuma de poliuretà per complir mínimament les especificacions del Codi Tècnic d’Edificació vigent al moment de la construcció d’ambdós habitatges. Mínim, en tots dos casos, és sinònim d’insuficient.

Aïllar persianes amb plaques de cotó Geopannel

Queda clar, doncs, que la gran majoria de caixes de persiana no tenen un aïllament en condicions. O bé és una simple xapa metàl·lica d’un mil·límetre d’espessor, o bé estan protegides per una placa de porexpan senzilla de, amb prou feines, cinc mil·límetres d’espessor.

Les caixes de persiana no són només un pont tèrmic pel qual entra el fred o la calor, també són una entrada de sorolls de l’exterior.

Aïllant la caixa de persiana no només limitarem l’entrada de fred sinó que, gràcies a les propietats de la placa de cotó Geopannel, ens aportaran un nivell d’aïllament acústic importantíssim.

Aïllar persianes: com es fa?

Fa un temps vam preparar un vídeo explicatiu sobre el procés d’aïllament tèrmic dels calaixos de persiana que podeu veure en aquest enllaç.

Es tracta d’un procés molt senzill: les plaques de cotó es tallen a mida i s’instal·len a l’interior. Amb un espessor de quatre centímetres, sumats, no cal oblidar-ho, a l’aïllament tèrmic de les parets mitjançant l’insuflat de cel·lulosa a les càmeres d’aire, proporcionen protecció contra el fred, la calor i el soroll.

 

Protecció és estalvi. Protecció és millora de l’eficiència energètica. Aïllar tèrmicament un habitatge amb Aistercel suposa un estalvi del 40% en les factures de calefacció i aire condicionat. Vols que casa teva en sigui la propera?

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....