Aïllar parets sense obra per estalviar i viure millor

Aïllar parets sense obra. Des de l’exterior per reduir les molèsties. I en menys de quatre hores, notar-ne la diferència. Començar a estalviar i notar-ne la diferència, a millor.

Així podríem resumir l’aïllament tèrmic mitjançant l’insuflat de cel·lulosa per aïllar parets des de l’exterior que duem a terme a Gavà.

I així ens ho van transmetre els seus propietaris, els quals es van prestar amablement a gravar una petita entrevista que servís com a testimoniatge de la seva experiència amb nosaltres.

Aïllar parets per protegir del fred

Dues habitacions fredes d’una planta baixa que el sol escalfa només unes hores al matí, mentre que a l’altre costat de la casa les hores de llum són molt més generoses. Però les habitacions a l’hivern resultaven impossibles d’escalfar.

Ni portant el termòstat a temperatures contraindicades i que es paguen a un 8% per cada grau de més s’aconseguia equilibrar la temperatura de l’interior de l’habitatge. Però feu un cop d’ull a la següent fotografia:

Veieu tot l’espai disponible entre l’insuficient aïllament (és una broma?) i la paret interior? Com no anava a entrar fred en aquestes habitacions! Doncs aquest és l’espai que Aistercel omple amb cel·lulosa Isocell creant una massa homogènia i lliure de juntes que abriguen l’habitatge, millorant l’envolupant tèrmica i la qualificació energètica. Autèntiques parets, murs tèrmics.

Aïllar parets per a què? Es nota?

Sí. I ja hem parlat de les propietats de la cel·lulosa i dels mètodes d’aplicació per aïllar tèrmicament un habitatge. Però és que aïllar parets i sostre o coberta amb cel·lulosa és una excel·lent inversió, subvencionada, a més, en moltes comunitats autònomes.

Aislar paredes: Subvenciones a la rehabilitación

Tant que, fins i tot, hi ha qui s’ha atrevit a comparar la rendibilitat d’invertir en la millora de l’eficiència energètica dels nostres habitatges amb un pla de pensions.

Aïllar parets i sostre pot suposar un estalvi directe del 40% respecte de la despesa en calefacció (i aire condicionat) anterior a l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa. Però el soroll, el soroll…

La majoria dels nostres clients fan referència en primer lloc al soroll. A l’absència de soroll. I si no heu vist la demostració que vam gravar temps enrere, feu-ho aquí ara i entendreu que quan diem que la cel·lulosa conjumina en un únic material i en una única aplicació protecció tèrmica i acústica, diem la veritat.

Vols aïllar parets? Estàs pensant a millorar l’eficiència energètica de casa teva i començar a estalviar un 40% en calefacció i aire condicionat? Sents curiositat per saber com i per quant? No ho dubtis, pregunta sense compromís!

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aislar paredes Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....