Aïllar parets insuflant cel·lulosa a través de les caixes de les persianes

Aïllar parets sense obra és al que ens dediquem. I diem sense obra perquè, ja sigui des de l’exterior o l’interior de l’habitatge, només són necessaris uns forats d’accés a la càmera pels quals insuflar, els quals també actuen com a punts de control. Quants forats? Doncs depèn. Seguint aquest enllaç pots saber més sobre el procediment d’insuflat. Però al que anàvem: a aïllar parets amb cel·lulosa sense obra.

I és que hi haurà qui pensi, i potser amb raó, que aquests forats ja són obra en ells mateixos. Segurament la reformafòbia es presenta en diversos nivells d’intensitat i raó… Però de vegades, com en aquest cas, un habitatge construït al voltant de l’any 2000 a Gavà (Barcelona), amb dues parets exteriors a façana, ens trobem el que malauradament és molt habitual: l’aïllament és el just per al compliment de normatives vigents en el moment de la construcció, i espai buit…

Un espai buit surt car donat el malbaratament energètic que comporta. Ara que acaba l’estiu (o almenys les vacances per a la majoria), aquest espai buit, aquesta cambra mal aïllada, fa que el teu aparell d’aire condicionat hagi de treballar sense descans. I no importa la tarifa que tinguis ni les hores que mantinguis baixades les persianes amb el tendal desplegat. És igual. Si et toca el sol, si fa calor com ha fet, es paga.

Aïllar parets sense obra: l’alternativa a la resignació

Estarem d’acord en què surt car mantenir el confort. No hi ha alternativa? Sí, n’hi ha. A banda de resignar-se a seguir bons consells perquè no entri la flama per les finestres, també es pot confiar la millora de l’aïllament a la cel·lulosa que aplica Aistercel. És un aïllant natural i sostenible. Un aïllant que s’aplica mitjançant insuflat en càmera d’aire. Sense obra, ràpid (ens va portar mig dia aïllar parets sense obra en aquest cas concret).

I els efectes? Els beneficis per als residents són enormes en termes de confort i estalvi. Confort perquè reduirà el soroll exterior gràcies a les propietats de la cel·lulosa com a aïllant acústic (les parets aïllades donaven a un parc infantil per davant i a una zona comunitària per darrere). Confort perquè notaràs (bastant, tirant a molt) un ambient menys humit, amb menys sensació de xafogor. Perquè en ser la fibra de cel·lulosa bàsicament paper de diari reciclat, la seva capacitat per regular humitats ambientals o per condensació en parets i sostres, és considerable.

Aïllar parets sense obra per guanyar en confort i estalvi

Estalvi perquè aïllar parets sense obra beneficiarà directament la teva instal·lació d’aire condicionat, que necessitarà consumir molta menys energia per arribar a la temperatura de confort a l’estiu. Perquè la cel·lulosa et farà estalviar també en calefacció durant l’hivern. En el cas del vídeo, la calefacció de gas natural consumirà ben poquet gràcies a una altra de les propietats de la cel·lulosa: el seu desfasament tèrmic.

Et preocupa el preu? Doncs sabem que notaràs la diferència més del que esperes i et costarà menys del que penses. En qualsevol cas, si has llegit fins aquí perseguint la resposta a «això d’aïllar parets sense obra quant costa?», temem decebre’t perquè no és tan fàcil donar preus sense conèixer el cas concret. Però sí et podem compensar amb un descompte del 5% si contactes amb nosaltres abans del 30 de setembre de 2018.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»flat» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Pregunta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....