Aïllar parets i fals sostre a Gelida amb cel·lulosa

Aïllar parets i fals sostre, a més de les caixes de persianes, és sempre recomanable. Per l’estalvi que genera, perquè deixaràs de passar fred a casa i la sensació de confort serà la merescuda. No importa tant l’any de construcció de l’habitatge perquè, desgraciadament, el més habitual és trobar-se aïllament d’aquests destinats a complir els mínims de la normativa.

Aislar paredes y falso techo en piso situado en Gelida

Sempre és recomanable millorar l’aïllament tèrmic, però especialment si vius en llocs com Gelida, on en aquests dies i els que vindran de l’hivern pendent, és habitual trobar-se amb temperatures extremes i el cotxe al matí com a imatge.

Aïllar parets i fals sostre per deixar de tenir fred a casa

En el cas que et presentem, ens encarreguem d’aïllar tèrmicament mitjançant l’insuflat de cel·lulosa a parets i fals sostre. A més, i en aquest cas mitjançant la col·locació de panells de cotó, també aïllem els calaixos de persiana, un punt d’entrada del fred molt habitual. Entrada de fred o pèrdua de calor, segons com es vulgui mirar. Perquè el que ja és una certesa és que la despesa mitjana en energia ha augmentat un 6% respecte anys anteriors.

La despesa mitjana de les llars espanyoles en electricitat i gas durant el primer trimestre de l’any va ascendir a 338,4 euros, fet que suposa un increment d’un 6% respecte els tres primers mesos de 2016.

Aislar paredes y falso techo para dejar de tener frío en casa

Aïllar parets i fals sostre amb cel·lulosa per aturar el malbaratament

En un sol dia, gairebé sense obra. Això és el que es triga a aïllar parets i fals sostre (sempre depenent, evidentment, de la superfície total a aïllar). Aïllar parets des de l’interior únicament requereix, com es pot veure a la imatge, accedir a la càmera d’aire per poder inserir el broquet d’insuflat.

Aïllar parets i fals sostre a Gelida

Alguna molèstia genera, òbviament, si bé el resultat a posteriori en termes de confort i estalvi és demolidor. Un 40% menys en despeses de calefacció! I el mateix passa a l’estiu, ja que la cel·lulosa protegeix contra el fred, la calor i el soroll.

Independentment del sistema de calefacció que tinguis a casa, encara que, per raons òbvies, convé fugir de l’elèctrica, millorar l’aïllament tèrmic de parets i sostres és una operació rendible. Convé, doncs, aprofitar qualsevol oportunitat, especialment si tens pensat pintarreformar alguna estançarehabilitar la façana si vius en una comunitat de propietaris.

Aïllar un fals sostre amb cel·lulosa

En la majoria de les ocasions, l’aïllament tèrmic d’un fals sostre pot fer-se aprofitant, per exemple, els accessos de la il·luminació. Com s’aprecia en la imatge a continuació, la cel·lulosa es reparteix de manera uniforme per tot el fals sostre.

En qualsevol cas, també pots fer una ullada a aquest altre exemple en el que sí va ser necessari generar l’accés al fals sostre per insuflar la cel·lulosa. L’equip d’Aistercel s’encarrega de realitzar els treballs necessaris perquè es noti el mínim possible.

Aïllar els calaixos de persiana

En altres ocasions ja t’hem explicat el procés d’aïllament dels calaixos de persiana per mitjà de la utilització de panells de cotó. A la imatge pots apreciar-ne el resultat.

En definitiva, visquis on visquis, a Gelida o a qualsevol altre lloc, invertir en aïllament tèrmic, invertir en aïllar parets i fals sostre, surt a compte. Vols millorar l’aïllament tèrmic de casa teva i començar a estalviar en calefacció?

Aislar paredes y falso techo en Gelida

Aislar paredes y falso techo con celulosa

Aislar persianas con paneles de algodón

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Asitercel, aislamiento térmico de viviendas» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....