Aïllar façana sense bastida amb BCN Vertical

Aïllar façana sense bastida és possible amb la col·laboració d’empreses especialistes en treballs en altura com Barcelona Vertical. Un exemple molt gràfic d’això és l’exemple d’insuflat de cel·lulosa en façana per l’exterior a Barcelona, amb la particularitat que es tracta d’un edifici sencer.

Els veïns a penes es van assabentar que les seves llars milloraven la protecció contra el fred, la calor i el soroll gràcies a l’insuflat de cel·lulosa que, evidentment, va dur a terme Barcelona Vertical a partir del nostre assessorament en terra.

Barcelona Vertical.  Tècnics en treballs d'altura

Avantatges d’aïllar façana sense bastida

En primer lloc distingirem entre dues categories. D’una banda, els avantatges d’aïllar façana amb cel·lulosa des del punt de vista tèrmic, energètic i mediambiental. I per una altra, les pròpies del sistema d’aplicació.

Començarem per la segona: la més òbvia és que per a aïllar la façana no fa falta bastida i tot el que això comporta des del punt de vista de permisos, terminis i molèsties.

Si a més es combina amb la preferència habitual, sempre que és possible, d’insuflar des de l’exterior, la solució que ofereixen Barcelona Vertical i Aistercel és òptima. Sempre serà necessari l’acord de la Comunitat.

Per la resta, cada habitatge queda aïllat tèrmicament gràcies a la cel·lulosa, un aïllant natural que estalvia energia.

Un aïllant que estalvia diners perquè és per sempre. Una aplicació sense gairebé molèsties per a una llar més sostenible. El rastre de l’aplicació, gairebé imperceptible. Queda així en una façana obra vista:

Perquè l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa és un exemple d’economia circular. Paper de periòdic reciclat transformat en aïllant tèrmic amb propietats acústiques. Millora la qualitat de vida i l’eficiència energètica dels habitatges en els quals s’insufla.

Finalment, si necessites més informació sobre les possibilitats i beneficis d’aïllar façana sense bastida mitjançant insuflat de cel·lulosa, sense cap compromís, no dubtis a contactar.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....