Aïllar el sostre des de la teulada mitjançant l’insuflat de cel·lulosa

Aïllar el sostre des de la teula és, bàsicament, el mateix que aïllar les parets des de l’exterior. Almenys des del punt de vista del procediment. Un procediment que es resumeix de forma senzilla: es tracta d’un mètode d’aplicació ràpida, sense gairebé obres, que omple els espais buits amb cel·lulosa per millorar l’envolupant tèrmica de l’edifici.

Per tant, només cal practicar uns accessos a la càmera a omplir per després introduir-hi l’embocadura, si el que es pretén és aïllar una paret, o per deixar córrer la mànega i crear un llençol de cel·lulosa, si es tracta (com en aquest cas), d’una coberta conillera.

Si ja coneixes les propietats de la cel·lulosa, només has de recordar que la millora de l’aïllament tèrmic amb cel·luoosa a les parets i el sostre protegeix contra el fred, la calor i el soroll amb tan sols una única aplicació. Aquesta protecció millora l’eficiència energètica de l’habitatge, cosa que es tradueix en estalvis en les factures de la calefacció i l’aire condicionat superiors al 40%. I és que ens sobren les raons… Fins a 15 raons per les quals millorar l’aïllament tèrmic del teu habitatge ens ofereixen a Inarquia.

Aïllar el sostre des de la teulada. Com ho vam fer?

En el cas d’aquesta finca situada al carrer Margarit de Barcelona, es tractava d’aïllar una coberta d’uns 450 metres quadrats, tot generant un llençol de cel·lulosa aïllant de 20 centímetres. En total, tres dies de feina dedicats a aïllar el sostre des de la teulada.

A les imatges es pot apreciar l’estat inicial, els accessos realitzats per fer passar la mànega i aplicar la cel·lulosa des de l’exterior. Uns accessos que, com es veu a la tercer fotografia, van quedar perfectament tapats en finalitzar les tasques d’aïllament.

L’aplicació de la cel·lulosa, com es veu a les imatges i ja hem explicat en altres ocasions, és bàsicament la mateixa que quan aïllem una coberta conillera. Tampoc no és el primer cop que aïllem un àtic des de la teulada. Els beneficis són extraordinaris des del punt de vista del confort i de l’estalvi econòmic. I les molèsties, les mínimes.

Si necessites o creus que ha arribat el moment de millorar l’aïllament tèrmic del teu habitatge o comunitat, no deixis de preguntar-nos. Sense cap compromís. Perquè estem convençuts que és una de les inversions més rendibles que es poden fer, ja sigui des d’un punt de vista particular o com una decisió consensuada amb tota la comunitat de veïns, amb els avantatges específics que ja vam explicar en aquest article.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta Aistercel» style=»flat» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta sense compromís[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....