Aïllar amb cel·lulosa és una inversió rentable

Aïllar amb cel·lulosa és una inversió rentable. Per l’estalvi que genera gràcies a la millora de l’eficiència energètica i pel confort que proporcionen les seves propietats. La cel·lulosa és capaç de regular la humitat ambiental creant ambients domèstics més saludables. Però aïllar amb cel·lulosa és millorar també la intimitat gràcies a les seves propietats com aïllant acústic.

Confort, silenci i estalvi, molt d’estalvi. Evidentment, influirà la climatologia a la zona de residència i no és el mateix viure a peu de platja que a dalt d’una muntanya. En ambdós casos aïllar amb cel·lulosa és garantia d’estalvi en calefacció, però no fa falta matisar que depenent del lloc en el que estigui ubicat l’habitatge, la superfície total del mateix o el sistema de calefacció, la xifra d’estalvi serà més o menys substancial.

Percentualment, aïllar amb cel·lulosa garanteix estalvis superiors al 40% en calefacció i aire condicionat. Sí, també a l’estiu. Perquè la cel·lulosa protegeix contra el fred, la calor i el soroll, presentant nivells de desfasament tèrmic insuperables.

Aïllar amb cel·lulosa és una inversió rentable: el cas d’una casa a Rubí

Recentment Aistercel va dur a terme, en dues jornades de treball, l’aïllament de parets i sostre de la casa que apareix a les fotografies.

Aïllar amb cel·lulosa és una inversió rentable

Un habitatge a quatre vents de dues plantes de 60 metres quadrats cadascuna, construïda als anys 70 i que disposava d’una càmera d’aire de 10 centímetres. Buida, és clar. Almenys fins que el seu propietari va decidir confiar en Aistercel per insuflar-hi cel·lulosa.

El sistema d’insuflat de cel·lulosa en càmera d’aire permet farcir aquells espais buits amb un material natural i sostenible amb excel·lents propietats acústiques i tèrmiques. Com s’aprecia a les imatges, el sistema d’aplicació és ràpid i senzill. Es practiquen una sèrie de forats que serveixen d’accés a la càmera, en aquest cas realitzats des de l’exterior, i que permeten la correcta aplicació del material.

Un cop acabat el procés d’insuflat, Aistercel arregla adequadament els forats practicats. La imatge següent va ser presa al final del procés. Si s’hi fixen bé (o amplien la fotografia) potser troben el rastre dels forats practicats. Serà cosa del propietari escollir quan pintar la façana si ho creu convenient. El que podem assegurar és que a partir del dia següent, la seva casa és més eficient i confortable perquè es nota la diferència.

aïllar-amb-cel·lulosa-casa-quatre-vents

Aïllar amb cel·lulosa, quant val?

Si sostenim que aïllar amb cel·lulosa és una inversió rentable, hem de parlar del preu. En aquest cas, al voltant dels 2000€. Un habitatge, repetim, de dues plantes a quatre vents amb càmera de 10 centímetres i incloent l’aïllament de la teulada.

Depenent de la zona climatològica i del sistema de calefacció, la inversió es recupera en un termini d’entre 2 i 4 anys. Però atenció, perquè passat aquest temps, l’habitatge continuarà necessitant un 40% menys d’energia per mantenir la temperatura de confort. Any rere any i per sempre, perquè la cel·lulosa, aplicada correctament, forma un bloc de masa homogènia que evita els ponts tèrmics, no s’espesseix, no minva i no s’assenta amb el pas del temps. És un aïllant tèrmic i acústic per tota la vida.

En definitiva, aïllar amb cel·lulosa és una inversió rentable. Més fins i tot, com hem explicat en altres ocasions, que un pla de pensions, per exemple.

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....