Aïllar amb cel·lulosa una casa a quatre vents a Santa Coloma de Cervelló: en un sol dia, parets i coberta de tipus conillera

Aïllar amb cel·lulosa parets, sostres i/o cobertes és sempre una gran elecció pels múltiples beneficis que implica. A banda de l’estalvi econòmic gràcies a la millora de la qualificació energètica, la protecció contra el fred i el soroll que ofereix la cel·lulosa genera un increment del confort tèrmic a la llar, especialment en allò que respecta la capacitat de la cel·lulosa per regular la humitat ambiental, per exemple.

El cas que us mostrem en aquest vídeo és el d’una casa a quatre vents situada a Santa Coloma de Cervelló (Barcelona). Els propietaris van decidir aïllar amb cel·lulosa les parets i el sostre d’una coberta conillera, alternant, en el cas de les parets, l’insuflat des de l’exterior i des de l’interior.

El procés va durar un diaEn una única jornada, l’equip d’aïllament tèrmic d’Aistercel va aïllar la coberta conillera i les parets: des de l’interior, en el cas del mejador, i des de l’exterior la resta. I els efectes, com ells mateixos expliquen, són apreciables des del primer minut.

Aislar con celulosa paredes desde el exterior

A la imatge es mostra l’accés necessari per a aïllar amb cel·lulosa des de l’exterior.

Aïllar amb cel·lulosa: quan és el millor moment?

Ja que el sistema d’aïllament tèrmic amb cel·lulosa insuflada en càmara d’aire és mínimament invasiu, qualsevol moment és bo. A més, segons les característiques de l’habitatge, és possible accedir a la càmera d’aire des de l’exterior de les parets, reduint encara més les molèsties, perquè ni tan sols és necessari, en aquests casos, accedir a l’interior de l’habitatge.

En el cas d’aquesta casa a quatre vents situada a Santa Coloma de Cervelló, els propietaris tenien previst pintar les parets del menjador, un moment ideal per a aïllar amb cel·lulosa, ja que no quedarà ni el menor rastre del procediment seguit per aïllar amb cel·lulosa les parets.

Ni rastre del procediment però amb la casa abrigada gràcies a les propietats de la cel·lulosaun aïllant natural procedent del paper de periòdic reciclat i tractat per oferir altes prestacions des del punt de vista de la protecció contra el fred, la calor i el soroll.

Volem donar les gràcies abans d’acabar a Edu i Mireia per la seva amabilitat i paciència, per permetre’ns enregistrar tot el procés, incloent la visita comercial que va realitzar Marc Soriano per explicar el procediment, les propietats i els beneficis d’aïllar amb cel·lulosa.

Des d’Aistercel, com sempre, estem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que tingueu sobre el procediment d’aïllament tèrmic o sobre el material. Fins i tot si voleu conèixer quant costa aïllar casa vostra, no dubteu en contactar amb nosaltres. Una cosa és segura: costa menys del que penseu i estalviareu més del que imagineu.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Contacta con Aistercel» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Contacta amb Aistercel[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....