Aïllant una coberta conillera amb cel·lulosa

Com s’aïlla tèrmicament una coberta conillera amb cel·lulosa?

En una coberta conillera, l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa s’aplica mitjançant la tècnica d’insuflat. A partir de la creació d’un accés a la teulada pel qual fer córrer la mànega d’insuflat, es garanteix l’accés a tota la superfície de la coberta. En el cas que presentem en aquesta entrada, una casa unifamiliar a Cardedeu, la cel·lulosa va quedar aplicada com una manta de 15 centímetres d’espessor que generarà beneficis directes en els seus propietaris: estalvi energèticaïllament tèrmic i acústic, protecció contra el foc i una barrera antifúngica. Les propietats de la cel·lulosa abrigaran la casa protegint-la contra el fred, la calor i el soroll.

Un cop aplicada la cel·lulosa a la coberta conillera, l’equip d’Aistercel realitza els treballs de paleta necessaris perquè els propietaris no notin res més que els avantatges de comptar amb un òptim aïllament tèrmic i acústic gràcies a l’aplicació de la cel·lulosa a la coberta conillera.

Aïllament tèrmic de parets per l’exterior

En aquest cas, els propietaris de l’habitatge van demanar expressament que Aistercel aïllara, a banda de la coberta conillera, les parets de la casa des de l’exterior, tot evitant així haver de pintar després de l’aïllament. Atès que es tractava d’una façana d’obra vista, Aistercel va obrir accessos a la càmera d’aire de la façana per, un cop aplicada la cel·lulosa, repicar el maó i substituir-lo per un de nou, com podeu apreciar a les imatges.

Aistercel va aplicar, en aquest cas, 8 centímetres de cel·lulosa en càmera, millorant substancialment l’envolupant tèrmica de l’habitatge. Cal destacar que l’habitatge ja disposava d’un aïllament tèrmic previ, basat en poliuretà de no més de 2 centímetres d’espessor, absolutament insuficient si es pretén reduir el consum i millorar el confort de l’habitatge.

A més, les càmeres d’aire estaven comunicades amb les caixes de persiana, un fet que és més habitual del que hauria de ser, i que garanteix corrents d’aire i les conseqüents pèrdues de calor o entrades de fred a la llar. Fuites que es tradueixen en un augment de la demanda d’energia i en el conseqüent augment de l’import de les factures de calefacció i aire condicionat. Amb l’aïllament tèrmic d’Aistercel, vàlid per a tot tipus d’habitatges, es generen estalvis superiors al 40% en aquestes factures.

[vcex_button url=»https://www.aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/» title=»Aistercel, aislamiento térmico con celulosa para todo tipo de viviendas» style=»graphical» align=»left» color=»black» size=»small» target=»self» rel=»none»]Vols començar a estalviar més d’un 40% en calefacció?[/vcex_button]

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

El mejor servicio de aislamiento térmico en Barcelona, Catalunya

¿Está buscando aislamiento térmico cerca de usted en Barcelona? La empresa de aislamiento térmico Aistercel en Barcelona ha brindado un servicio de reparación de aislamiento térmico profesional y confiable a nuestros clientes locales durante los últimos 20 años....